Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Με Φορτούνη στη Λάρισα

Όλη την εβδομάδα ανέβασε ρυθμούς στις προπονήσεις και ο Πάουλο Μπέντο το εκτίμησε. 


Έτσι ο Πορτογάλος συμπεριέλαβε τον Φορτούνη στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι του με τη Λάρισα. 

Μάλιστα, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο ο Έλληνας άσος να πάρει θέση και στην αρχική 11άδα του αγώνα, κάτι που θα εξαρτηθεί και από το σχήμα που θα επιλέξει ο Μπέντο καθώς φέρεται να σκέφτεται σοβαρά να παρατάξει τους ερυθρόλευκους με δύο επιθετικούς. 

Εκτος αποστολής έχουν μείνει οι Ντε Λα Μπέγια και Μπουχαλάκης. Αντίθετα, για πρώτη φορά στην αποστολή είναι ο Γκονσάλο Πασιένσια και ο Κώστας Τσιμίκας. 

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ 

Μετά το τέλος του προγράμματος ο προπονητής μας, κ. Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για την θεσσαλική πόλη και η οποία απαρτίζεται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: 

Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πασιένσια, Σεμπά, Τσιμίκας, Βιάνα. 

Εκτός αποστολής, μαζί με τους τραυματίες Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσο και τον Ελαμπντελαουΐ που βρίσκεται στο τελικό στάδιο επανόδου του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, έμειναν και οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Πάρντο, Ρομαό, Σιόβας, Βούρος και Ζντιέλαρ.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS