Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μίτσελ: «Πραγματική ομάδα»

Το καπέλο στους παίκτες του έβγαλε ο Μίτσελ λίγα λεπτά μετά το νέο θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους. Tι είπε για τον Ρομπέρτο και την προφητεία του.

Χαρούμενος και χαμογελαστός εμφανίστηκε ο Μίτσελ… δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα με τη Γιουβέντους, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να αποθεώνει τη συνολική δουλειά της ομάδας του και να μην σχολιάζει το πόσο κοντά είναι οι Πειραιώτες στην πρόκριση.

«Είναι φανταστική βραδιά, δείτε πως είναι ο κόσμος. Ευχαριστώ τους παίκτες μου γι’ αυτό που ζήσαμε. Είμαστε μια πραγματική ομάδα, πάντα παίζουν όλοι για το καλύτερο. Είμαι ευτυχισμένος για το αποτέλεσμα, αλλά και τη συμπεριφορά των παικτών μου. Επιστρέψαμε στις νίκες μετά από ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για περισσότερο από μια ώρα. Κάναμε πολλά πράγματα καλά, είχαμε διαβάσει σωστά τον αντίπαλο και τους εμποδίσαμε να κάνουν αυτά που θέλουν. Επαναλαμβάνω συνέχεια πως όταν παίζουμε σαν ομάδα είμαστε πολύ αξιόπιστοι. Δεν πιστεύω σε συμπτώσεις και θα θυμάμαι αυτή τη νίκη όπως κι εκείνη που είχα πανηγυρίσει απέναντί της σαν παίκτης» είπε αρχικά ενώ ερωτηθείς για το στόχο της πρόκρισης, απάντησε: «Είμαστε πολύ κοντά στο να γιορτάσουμε αυτή τη βραδιά».

Για την πρόβλεψη του Ρομπέρτο ανέφερε χαριτολογώντας: «Έχει κάνει λάθος στην πρόβλεψή του. Είχε πει ότι θα σκοράρει ο Κασάμι με κεφαλιά», ενώ στη συνέχεια αποθέωσε τον γκολκίπερ της ομάδας. «Ο Ρομπέρτο ήταν καταπληκτικός. Όποιο επίθετο κι αν χρησιμοποιούσα, θα ήταν λίγο. Δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται από την ημέρα που ήρθε. Πιστεύω πως ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας πρέπει να τον λάβει υπόψη του. Ελπίζω ο Ντελ Μπόσκε να με ακούσει».

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αλλά αναφέρθηκε και στον Μποτία. «Δεν θα με ρωτήσετε σήμερα για τον Μποτία;», είπε γελώντας μετά την κριτική που ασκήθηκε για τον Ισπανό αμυντικό. «Ό,τι και να με ρωτήσετε, για τον Μποτία θα σας πω», πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Ερωτηθείς αν πίστευε πως ο Ολυμπιακός θα είχε μετά τα τρία πρώτα ματς έξι βαθμούς έχοντας χάσει από τη Μάλμε, απάντησε: «Θα το πίστευα, αλλά είμαι τρελός. Ό,τι θέλω πιστεύω (γέλια). Θα ήταν μια τολμηρή σκέψη, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου».

Σχολιάζοντας την απόδοση της Γιουβέντους, είπε: «Είναι πολύ πιθανοί οι φίλοι της Γιουβέντους κα οι Ιταλοί δημοσιογράφοι να είναι απογοητευμένοι, αλλά εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη δουλειά που κάναμε στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρω καλά πως όταν χάνει μια μεγάλη ομάδα, ο κόσμος μιλά περισσότερο για την ήττα της, παρά για τη νίκη μιας μεσαίας ή μικρότερης ομάδας απέναντί της. Αυτή τη στιγμή η στατιστική λέει ότι η Γιουβέντους έχει 30% πιθανότητες να περάσει, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©