Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρε, τον Τάσο!

Hταν ντέρμπι.

Δηλαδή ένταση, πάθος, νεύρα και κακό παιχνίδι.

Νικητής, δίκαια ο Ολυμπιακός.

Πανηγυρίζει ο κόσμος για τη νίκη, αλλά για την εμφάνιση της ομάδας επικρατεί απογοήτευση. Δεν γίνεται να βολευτεί ο κόσμος, απλά γιατί διαπίστωσε ότι η ομάδα του είναι καλύτερη από τον Παναθηναϊκό. Αυτό και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού το ξέρουν.

Δεν περIμεναν βέβαια να σταματήσουν τον Τσόρι, τον Κασάμι, τον Μήτρογλου και να βρουν τον μπελά τους από τον Αυλωνίτη που μόλις είχε μπει αλλαγή. Κι όμως. Ενας παίκτης που ετοίμαζε τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στον Πανιώνιο μπήκε και καθάρισε το ντέρμπι. Ενα το κρατούμενο, λοιπόν. Ο Τάσος Αυλωνίτης. Δυο τα κρατούμενα: Ιμπραΐμ Αφελάι. Ο Ολλανδός έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με τα ερυθρόλευκα και ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Μπούκαρε, τρομοκράτησε, έτρεξε πολύ. Κρατούμενο τρίτο: ο Ομάρ. Μπήκε με φούρια, έτρεξε πάνω στη γραμμή, προσπάθησε να δημιουργεί ρήγματα από τα δεξιά. Κάποιοι μίλησαν για κούραση. Κουρασμένος ήταν και ο Παναθηναϊκός και μάλιστα παραπάνω, γιατί έπαιξε Πέμπτη. Αρα δεν ήταν μόνο η κούραση που ο Ολυμπιακός γύρισε πίσω. Ο Μίτσελ βγάζοντας τον βαρύ Κασάμι και φέρνοντας στο γήπεδο τον Ντινγκά έδειξε ότι περισσότερο τον ενδιέφερε να κρατήσει το σκορ παρά να το διευρύνει.

Νίκη 100% δίκαιη, παρά τις καθιερωμένες γκρίνιες για τη διαιτησία. Γκρίνιες που θα ήταν πολύ λιγότερες, αν ο Μίτσελ έστελνε στην άσπρη βούλα τον Τσόρι.

Aρθρογραφία Μπάμπης Χριστόγλου SPORTDAY

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©