Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

REDoula

Καινούρια πράγματα...από σήμερα και κάθε μέρα (τώρα μην το δέσετε και κόμπο αυτό το κάθε μέρα) μαζί σας η νέα στήλη της REDoulas με "Ολυμπιακό" παρασκοίνιο για...γυναίκες και όχι μόνο.

Τελικά ισχύει το λαϊκό άσμα … και όμως κυρία μου και  οι άντρες κλαίνε…  βραδιά EuropaLeague χθες και τα δάκρυα έτρεχαν βροχή….   έκλαιγαν οι της Ντνίπρο  γιατί έχασαν το κιούπι ….  έκλαιγε ο  Κάρλος Μπάκα που θα σήκωνε το κιούπι….   Πρωταγωνιστής ο κολομβιανός και δικαίως αφού με δυο δικά του γκολ συνέβαλε στην νίκη όπως δικαίως και τροπαιούχος η Σεβίλλη για τέταρτη φορά στο θεσμό.  Όσο για τη Ντνίπρο ….  ποιος το περίμενε; Σίγουρα όχι ο κος Μαρινάκης και κάθε Πρόεδρος ελληνικής ομάδας… λίγη πίστη και όραμα να είχαν θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκονταν, έστω σαν φιναλίστ, ελληνική ομάδα.

Χθες επίσης είχαμε το πρώτο ματσάκι της σειράς για τους  τελικούς της Α1 στο πόλο ανδρών….. τι να σχολιάσω;;; Τελικά αποδεικνύεται ότι και … η πισίνα στον Πειραιά είναι βαθιά!!!  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ 16-2. Ρίχτε το στο τάβλι βρε… εκεί στο πλακωτό και στο φεύγω είστε καλοί!!!

Είναι της μόδας τελικά …. είχαμε το koriopolis τώρα  μας προέκυψε το Ζωγραφόpolisκαι αφού η δικαιοσύνη αποδίδεται σε τηλεοπτικές δίκες Δευτέρας …. Τρίτης και Παρασκευής και όχι στα δικαστικά έδρανα  με «δημοσιοκάφρους» να παρασταίνουν τους δικαστές, αρνούμενοι φυσικά του τίτλου και ενθυμούμενοι της δημοσιογραφικής και ερευνητικής τους ιδιότητας …. με  παράνομες υποκλοπές… προσφέροντας στην κοινωνία έργο θεάρεστο … ευήλιο και ευάερο οι οποίοι ….  ο οποίος νταξ όλοι ξέρουμε ποιος όταν αρχίζουν τα ζόρια επικαλείται το δημοσιογραφικό απόρρητο… απορίας άξιο είναι όντως τελικά τι κάνει η πολιτεία… αυτή η πολιτική βούληση αναζητείται …

Χθες είχε  και γενέθλια ο Σωκράτης Κόκκαλης, και όπως είχε πει κάποτε άντε …. πάμε να δούμε και τα playoff ….  άντε και πήγαμε άντε και είδαμε… τι είδαμε …. ΜΠΑΟΚ-ΠΑΟ …. βρε  Ιβάν βρε αγόρι μου… μήπως δε στα μεταφράζουν καλά τα ελληνικά;;; μήπως βρε αγόρι μου λέω … μήπως σε έχουν πιάσει κότσο;;; λέω εγώ τώρα η γυνή…. Άντε Προεδράρα Χρόνια σου Πολλά κάτι ήξερες εσύ….

Αυτά για σήμερα

Φιλιά πολλά

REDoula

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©