Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Copa Del... Messi

Καλημέρες….  Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εύχομαι να δώσει φώτιση  σε όλους μας  παρόλα αυτά ….   οι αθλητικές δραστηριότητες  αρκετές που να σε αφήσουν σε ησυχία σε τσιγκλάνε….

Και πώς να μη σε τσιγκλάνε αφού χθες σε πέντε χώρες είχε τελικούς κυπέλλου…. Σκωτία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία  και «Κόπα Ντελ Μέσι» …. Εκεί θα  σταθώ…. Μέσι. ….. τα λόγια περιττά θα αντιγράψω ένα στάτους  του Μπάμπη Χριστόγλου από το  φατσοβιβλίο….  «Ρε συ ΜΕΣΙ άντε γ@μησου πως να τα κάνει ο Ρονάλντο αυτά θα στραμπουλήξει  κανα @ρχιδι» μετά συγχωρήσεως  κιόλας….

Θα σταθώ λίγο ακόμα εκεί…..  Αγαπητέ μου Βαλβέρδε το ξέρεις πόσο σε αγαπώ… ναι ….. αλλά επειδή ξέρω ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία….. αφού αγαπάς  που αγαπάς  τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ …… απόδειξη…..  (κυκλοφορεί και ο Βαρουφάκης) κάνε μας ένα δωράκι ….  εκείνο τον μαυρούκο…  τον Williams κορδελίτσα και πακέτο στον  Πειραιά….

Είχαμε και κιούπι ερυθρόλευκο …… σιγά που δεν θα είχαμε….. οι γοργόνες του Πειραιά μετά τας Ευρώπας είπαν να ασχοληθούν και με το εγχώριο πρωτάθλημα  και μιας  κάποιες τύπισσες από τη Βουλιαγμένη αποφάσισαν  να το παίξουν λαγοί κρίμα  ….  ναι  ήταν βαρύ το σκορ….  τελείωσαν και τα μπρατσάκια  το σήκωσαν…..

Γυναίκες …. συνέχεια….   Κάπου  ακούστηκαν φήμες…  για δημιουργία γυναικείου μπάσκετ του Ολυμπιακού….. τι πράγματα είναι αυτά;   Αφήστε τίποτα εκεί κάτω στον Πειραιά ρε παιδιά…  δημιουργείται μείζον  θέμα τι θα κάνουν οι άλλοι δηλαδή….  ομάδα χόκεϊ επί πάγου που να τρέχουν τώρα…  για να χαλαρώνουμε λίγο…

Και επειδή είναι  ωραία μέρα έξω….. κάτι  τελευταίο αλλά  με τρώει δε μπορώ….  διαβάζω  «Μπεργκ το μέλλον μου είναι πράσινο»…..  δε το ξανασκέφτεσαι λιγάκι…..  το μέλλον σου αγορίνα είναι ….  χλωμό  αλλά δε το χεις πάρει χαμπάρι ….   άκου με που σου λέω….

Σας φιλώ στα μούτρα

REDoula

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©