Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

REDoula!!!

Το Άγιο Πνεύμα δυστυχώς δεν έδωσε φώτιση σε μερικούς και συνεχίζουν  να βρίσκονται στα σκοτάδια ή μας «τρολάρουν» δεν εξηγείται αλλιώς  αλλά εγώ  εξηγούμαι ευθύς και σταράτα.

Εκεί στα σπόρια φμ τι παίρνεται μερικοί νεοεισαχθέντες;  Τις πληροφορίες σας, τις παίρνετε  με tweet;  Καρνέζης  ο  αντί Ρομπέρτο;;;  γελάνε τα γκολποστ … Είναι γνωστό δυστυχώς ότι  αν θελήσει ο Ρομπέρτο να φύγει εφόσον καλυφθεί η ρήτρα των 8 μύριων … φεύγει, κερδισμένη η ΠΑΕ δε λέω αλλά μη το παρακάνουμε….   γιατί  όπως λέει και γνωστό άσμα … έχω τα προβλήματά μου έχω τα προσωπικά μου άσε με…

Μεταγραφολογίας το ανάγνωσμα… vol 2…. Διαβάζω….  μετρώ και συλλογίζομαι… ονόματα σωρηδόν  Ρομπίνιο ξεχάστε τον είναι πολλά τα λεφτά ….   επανέρχεται του Καρίγιο….  για τους δυσαρεστημένους ….  Έχουμε και νέα ονοματάκια στο πάλκο…. Μπελφοντίλ το αλγερινό κανόνι,  θυμηθήκαμε ξανά τον Μπερμπάντοφ (αν και πολύ φοβούμαι ότι θα μπει σφήνα ο Μπαοκ και πως θα κοιμηθώ απόψε δε ξέρω) ….  Ζινιάκ, Ζόνατας και είναι πολύ νωρίς ακόμα….  το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!!!

Έκλεισε χθες λέει… ο δρόμος προς το αεροδρόμιο ….. δισυπόστατες οι πληροφορίες ακόμα προσπαθούν να βγάλουν τον ακριβή αριθμό των πράσινων οπαδών… (τους βλέπω να κατευθύνονται προς Πρωτοδικείο  μεριά για τη καταμέτρηση)  οι οποίοι οπαδοί έτρεξαν … συνηθισμένοι ….  να υποδεχθούν το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας … Εσιέν.   Τσιμέντα μπορεί να μην έπεσαν αλλά δεν παύει ο γκανέζος διεθνής μέσος να αποτελεί μια ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ του «Παναθένικος» όπου θα τον βοηθήσει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης ….  στα  playoff….

Και κάτι τελευταίο….  ξέρουμε ότι η Δικαιοσύνη είναι τυφλή ….  αλλά ευτυχώς που υπάρχει και η Δίκη της «ΔευτεροΤριτοΠαρασκευής» για να τη βοηθήσει να βρει το φως της ….   και μη χειρότερα.

 

Σας φιλώ σταυρώτα!!!!

REDoula

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©