Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έλα Μουνιέ στο τόπο σου...

Κάποια στιγμή αυτό πρέπει να σταματήσει  ….. μία μέρα δε γράψαμε … πάλι  κιούπι μαζέψαμε….

 Νταμπλ στο πόλο ανδρών… συνηθισμένο φαινόμενο για την ομάδα του Πειραιά όχι τόσο οι τίτλοι όσο τα ρεκόρ  που κάνει  αυτή η ομάδα…  δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει πια μόνο ευρωπαϊκές διακρίσεις και τίτλους που δεν λείπουν φυσικά  από τη συλλογή της.  Για  δε τους  αντιπάλους της  τι να πούμε πάλι …. στη περίπτωσή τους  ο επιμένων  …. πνίγεται!!!

Συγκλονισμένη…  ο Μπενίτεθ στη Ρεάλ…   τι συγκλονισμένη ….  πιρουέτες έκανα από τη χαρά μου  αφού  έκλεισε ο κύκλος του στη Νάπολι…   σειρά έχει να κλείσει τα σπίτια των Μαδριλένων   ….   κακιούλες ;;;  μπα δε νομίζω  και κλάμα….  που έχει να ρίξει ο Ρονάλντο.

Τι έμαθα; Παραιτήθηκε ο Μπλάτερ;;;  Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές;;  ανοίγουμε τη πόρτα βγαίνουμε και τη γλυτώνουμε;;;  καλό το παραμύθι σας … αλλά δεν έχει δράκο.

Playoff η συνήθεια που έγινε λατρεία προτελευταία αγωνιστική….  Μπαοκ μπορείς … ναι σε λέω…. μπορείς  να προκριθείς στο Πρωτάθλημα Χριστουγέννων, Πάσχα… διάλεξε και πάρε…. Κλάους μια συμβουλή….   μπορείς να απευθυνθείς στο Συνήγορο του Πολίτη για κλοπή « χειρονακτικών  δικαιωμάτων» !!!

Αλλά αυτό που έκανε   ο ποδοσφαιρικός  «Παναθένικος» η συμπαράσταση  αυτής  της  ομάδας προς  τους  αθλητές  άλλων  αθλημάτων  του σωματείου είναι  παράδειγμα προς μίμηση….  Εγώ  εν αντιθέσει με … το βαπόρι από την Περσία….    θα κάνω  μια αντιπρόταση για την επόμενη φορά….    Παραφρασμένο και ας με συγχωρήσει ο  Μαγκάρετ    «κάτω στου ΟΑΚΑ  τη πόρτα κάποιος φύτεψε δυο χόρτα κι όσο πάνε και φουντώνουν ο Γκιστ   ξεφαντώνει»  άντε στην υγειά τους ρε παιδιά…

Το καλύτερο το άφησα  για το τέλος….  Με  τις αναφορές που γίνονται για επικείμενη ίσως μεταγραφή του Μουνιέ  στον Ολυμπιακό ….  έκανα τους ακόλουθους συνειρμούς    και είπα να τους  μοιραστώ μαζί σας…. «Ο Μουνιέ σέρνει καράβι» κλόπιpaste από τον ΜΠΑΜ και ΚΑΤΩ αυτό….  «αν δεις καράβι στο βουνό…  ο Μουνιές θα τοχει σύρει»….  «έλα Μουνιέ στο τόπο σου και ρέστα μη γυρεύεις » … “Μουνιές Καλλιγραφία»,  «ο Μουνιές  και το μπουκάλι μ’ έφεραν σ’ αυτό το χάλι», «ο Μουνιές μας φλόγες βγάζει σαν να είναι πετρογκάζι»  «Τον Απρίλη και το Μάη ο Μουνιές  θα σας γλεντάει» .  

Το τελευταίο το σιγοτραγουδώ  στο  ναό νομίζω;;;    σαν έρθει…

Φιλάκια

REDoula

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©