Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οver 3.5 και νίκη για Μπάρτσα

Ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, δεσπόζει στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και ασφαλώς όλα τα πονταρίσματα είναι επικεντρωμένα σε αυτή την αναμέτρηση που θ’ αποσπάσει το ενδιαφέρον μας.

Ο αγώνας έχει ένα σαφές μεγάλο φαβορί και αυτό είναι η Μπαρτσελόνα, με την τριάδα της να βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα,  αλλά από την άλλη η Γιουβέντους, όπως και κάθε μεγάλη ιταλική ομάδα, θα προσπαθήσει να βασιστεί στην καλή της αμυντική λειτουργία. Θα επικεντρωθεί στο να «βραχυκυκλώσει» την λειτουργία των Καταλανών, αλλά αυτό κατά την άποψη μου θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Θεωρώ σαν πρώτη ανάγνωση πως το ματς θα έχει γκολ και από τις δύο μεριές και θα έχουμε ένα παιχνίδι με διαφορά τουλάχιστον δύο τερμάτων για την Μπαρτσελόνα. Αυτό το βασίζω και στο γεγονός πως η «Μεγάλη Κυρία» θα έχει πολλές απώλειες στην άμυνα της και οι ποδοσφαιριστές που της λείπουν, δεν μπορούν ν’ αντικατασταθούν. Στην betshopσυναντάμε το over 3.5 σε συνδυασμό με νίκη της Μπαρτσελόνα (combo) στο 4.25 που θεωρώ πως είναι μια εξαιρετική απόδοση.

Επίσης καλό σκορ γι’ αυτόν τον τελικό είναι το 1-3 (γηπεδούχος δίνεται η Γιουβέντους), που πληρώνει 14.50 στην betshop.com, ενώ για όσους θεωρούν πως μπορεί το σκορ να πάει και παραπάνω, μόνο κακό δεν είναι και το 1-4 με την απόδοση να βρίσκεται στο 31.00 στην betshop.com. Tέλος από την betshopθα επιλέξουμε και το over 1.5 goalστο πρώτο μέρος που πληρώνει 2.30.

 

Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα: over 3.5&νίκη Μπάρτσα 4.25 betshop

Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα 1-3&1-4 τελικό σκορ 14.50&31.00 betshop

Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα over 1.5 ημίχρονο 2.30 betshop

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©