Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παίζουμε στον τελικό με Betshop και 100% μπόνους εγγραφής

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές και μέχρι 100 ευρώ πρώτη κατάθεση

Κάνε την πρώτη σου κατάθεση στην Betshop.gr και θα λάβεις μπόνους 100% μέχρι του ποσού των 100 ευρώ.

Εάν για παράδειγμα κάνεις κατάθεση 200 ευρώ θα λάβεις το μέγιστο μπόνους των 100 ευρώ. Αν κάνεις κατάθεση 40 ευρώ θα λάβεις 40 ευρώ μπόνους.

Το ποσό του μπόνους θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου αυτόματα. Στην περίπτωση που δεν επιθυμείς να λάβεις το μπόνους, παρακαλούμε όπως αποστείλεις σχετικό email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. πριν την τοποθέτηση του πρώτου σου στοιχήματος.

Όροι και προϋποθέσεις

  1. Το μπόνους εγγραφής ισχύει μόνο για νέα μέλη καθώς και για εκείνα που έχουν εγγραφεί και δεν έχουν κάνει την πρώτη τους κατάθεση.
  2. Η ελάχιστη πρώτη σου κατάθεση για την χρήση του μπόνους είναι 10 ευρώ και το μέγιστο μπόνους που μπορείς να λάβεις είναι 100 ευρώ.
  3. Για να ζητηθεί ανάληψη θα χρειαστεί να παίξεις αθροιστικά 3 φορές το ποσό του μπόνους προσθέτοντας και το ποσό της κατάθεσης. Π.χ. για κατάθεση 20 ευρώ στην οποία αντιστοιχεί μπόνους 20 ευρώ, θα πρέπει να παίξεις στοιχήματα συνολικής αξίας 80 ευρώ (60+20), τα 60 ευρώ αφορούν στο μπόνους και τα 20 ευρώ στην κατάθεση.
  4. Για τον υπολογισμό του συνολικού παιξίματος θεωρούνται ως έγκυρα μόνο δελτία με απόδοση τουλάχιστον 1,50 για κάθε γεγονός.
  5. To απαιτούμενο συνολικό παίξιμο θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 45 ημερών από την ημερομηνία πίστωσης του μπόνους στον λογαριασμό σου. Σε διαφορετική περίπτωση το όποιο εναπομείναν υπόλοιπο θα παρακρατηθεί άμεσα από το λογαριασμό σου.
  6. Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο έλαβαν απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό του συνολικού παιξίματος.
  7. Το μπόνους εγγραφής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την προσφορά ΠΑΡΑ1.
  8. Δικαίωμα στο μπόνους έχουν μόνο τα μέλη της BETSHOP που είναι κάτοικοι Ελλάδας και άνω των 21 ετών.
  9. Αν ένα μέλος ή ομάδα μελών έχει παραβιάσει ή προσπαθήσει να παραβιάσει οποιονδήποτε από τους παραπάνω όρους ή αν διαπιστώσουμε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευθεί το μπόνους για να αποκομίσει εγγυημένα κέρδη με αγοραπωλησίες στοιχημάτων (arbitrage) ή οποιαδήποτε άλλο τρόπο, διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε όλους τους εμπλεκόμενους λογαριασμούς, να ακυρώσουμε το μπόνους στον/στους λογαριασμούς αυτόν/αυτούς καθώς και να αφαιρέσουμε όσα κέρδη προήλθαν από αυτό καθώς και από τυχόν επόμενα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν μετά την εκκαθάριση και πίστωση του μπόνους.
  10. Όλες οι προσφορές περιoρίζονται σε μία ανά άτομο, οικογένεια, διεύθυνση νοικοκυριού, διεύθυνση email, τηλεφωνικό αριθμό, ίδιο αριθμό λογαριασμού πληρωμής (π.χ. χρεωστική κάρτα, κλπ.).
  11. Η προσφορά αυτή προορίζεται για μέλη που παίζουν για ψυχαγωνία και είναι στην αποκλειστική κρίση της BETSHOP να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή, να αποσύρει τη διαθεσιμότητα όποιας προσφοράς ή όλων των προσφορών ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά σε οποιoδήποτε μέλος ή ομάδα μελών ανά πάσα στιγμή.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©