Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φευγάτος από την Εβερτον ο Μιραλάς

Οι σχέσεις του Κέβιν Μιραλάς με την Έβερτον μοιάζουν οριακές. Ο ίδιος φαίνεται πως θέλει ν' αποχωρήσει από το «Γκούντισον Παρκ»

Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον, η Γουέστ Χαμ η Τότεναμ και η Μονακό τον έχουν βάλει στο μάτι αλλά πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα επιστροφής στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό...

Σύμφωνα με την "Het Laatste Nieuws" ο Βέλγος επιθετικός παρουσιάζεται «ζεστός» στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στους Μονεγάσκους.Γνωρίζει το γαλλικό πρωτάθλημα μιας και έχει θητεύσει στο Σαμπιονά με την φανέλα της Λιλ και της Σεντ Ετιέν, ενώ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ηδη οι Αγγλοι έχουν βάλει στο κόλπο για την αγορά του, τις Γουέστ Χαμ και Τότεναμ. Προφανώς και η Εβερτον θα προτιμήσει να τον πουλήσει παρά να μπει στον τελευταίο του χρόνο ο Μιραλάς, να μην ανανεώσει και να τον χάσει ελεύθερο.

Ο ίδιος ο Μιραλάς έχει πει σε συνεντεύξεις του πως σκέφτεται το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ωστόσο για να μπορέσει να υπάρξει επιστροφή Μιραλάς αυτό το καλοκαίρι θα πρέπει να το επιδιώξει ο ίδιος ο παίκτης. Δηλαδή να επιλέξει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και αν παίρνει λιγότερα χρήματα απ' ότι θα πάρει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©