Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερχόμαστε την Τετάρτη για το 2-0

Γράφει η REDoula....

Λίγο σοβαρεύτηκαν ο οδηγός και η συνοδεία του και ήρθαν γρήγορα στο ΣΕΦ χωρίς να χαθούν γι’ αυτό και η υποδοχή τους από τον Ολυμπιακό ήταν αυτή που έπρεπε… μόνο…… με έξι πόντους.

Είχαμε συμφωνήσει να σας αφήσουμε στο πρώτο δεκάλεπτο να πάτε λίγο μπροστά μη βάλετε τα κλάματα και φύγετε από εδώ…..

 

Σλούκι Λουκ …. νέο συμβόλαιο και αφήστε τον να συμπληρώσει ότι νούμερο θέλει!!!

Κάπου διάβασα ότι μετά το τέλος του αγώνα στο έλεγχο ντόπινγκ ο ένας από τους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ο Σλούκας …. Πάρτε του και από τα χέρια…. Και ευτυχώς που δεν πέρασε και ο Ντάστον να του παίρνατε …. άντε να μη πω….

 

Βρε Μαυροκεφαλίδη… βρε αγορίνα μου…. Από προβατάκι που ήσουνα στον Ολυμπιακό που στόμα είχες και μιλιά δεν είχες …. έγινες το πρωτοπαλίκαρο στο «Παναθένικος» και διαμαρτύρεσαι σε κάθε φάση;;; Μια συμβουλή θα σου δώσω ψηλέ …. όσο και να φτύνεις ….. Διαμαντίδης δε θα γίνεις!!!

 

Ο κος Κοντονής και η παρέα του πρέπει να έμειναν ευχαριστημένοι για δε το Τράκη δεν παίρνω και όρκο….

Που’ στε γκριζοπαλίκαρα να σφυρίξετε έτσι και στο ΟΑΚΑ μη σας πιάσει χέσιμο εκεί!!

 

Τελείωσε και το πανηγυράκι των play off και ναι είναι γεγονός …. ο «Παναθένικος» και επισήμως στην πρώτη θέση εστέφθη πρωταθλητής….. και διεκδικητής μια θέσης στο ΤΣΟΥΛΟΥ…. χαρά που έκαναν οι ομάδες ευρωπαϊκών συλλόγων που θα περιμένουν πως και πως την κλήρωση στους προκριματικούς!!!!

 

Ο Πρωταθλητής …. Καλοκαιριού, Χριστουγέννων και Πάσχα , στο «μίνι» πρωτάθλημα των λούζερ εεεε των play off ήθελα να πω …. ΜΠΑΟΚ κατάφερε να μαζέψει το ρεκόρ των 4 βαθμών και να τερματίσει τελευταίος…. αν είναι δυνατόν πως έγινε αυτό…. τι μυστικές συνομωσίες , ποιοι πλανήτες και ποια πανσέληνος, που ήταν ο Αρης και τι θέση είχε ο Κρόνος όταν συνέβησαν τούτα τα γεγονότα;;;;

 

Άλυτο θα μείνει το μυστήριο ή θα δώσει άπλετο φως ο Κλάους;

Τελικά είχες δίκιο βρε Κλάους όταν έδειχνες τα πέντε δάκτυλα …. τη πέμπτη θέση εννοούσες, και σε είχαμε παρεξηγήσει!!!

 

REDoula

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©