Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νάτο νάτο το πειρατικό...

Σήμερα η μέρα θυμίζει όντως καλοκαίρι….  ήλιος …. παραλία….. ουζάκι…. ψαράκια….   και κάπου στο βάθος ακούγεται η Αλίκη Βουγιουκλάκη….. ψάριααααααααααα πουλάωωωωω…..  πάντως ένα είναι σίγουρο δεν είναι από τα νησιά Φερόες….   γιατί οι ντόπιοι εκεί δε πήγαν για ψάρεμα χθες για να  είναι ξεκούραστοι  επειδή είχαν ματσάκι το απόγευμα με την Εθνική Ελλάδος.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα που έπεφταν τα νησιά Φερόες ….   Ιούνιος μήνας και αυτοί φόραγαν μπουφάν κασκόλ…..  γκουγκλάρισα  βρίσκονται στον βόρειο Ατλαντικό κάπου ανάμεσα στη Σκωτία, Νορβηγία… Ισλανδία έτσι εξηγούνται οι 4 βαθμοί  που είχε το γήπεδο …. μέχρι και αυτό μας περνάει στη βαθμολογία.

Οι δικοί μας ποδοσφαιριστές … τουρίστες….  Βέβαια τους έπεσαν λιγάκι βαρύ οι νήσοι Φερόες θα προτιμούσαν τη Μύκονο….  Παρόλα αυτά έκαναν κάποιους ανθρώπους ευτυχισμένους….  και συγκεκριμένα τους 48.724 κατοίκους του νησιωτικού αυτού συμπλέγματος.  

Ψαράδες λοιπόν εναντίον Τουρίστες …. λογικό μου ακούγεται…  Το σκορ βαρύ και ασήκωτο…. 2-1 …. Το δέχομαι μόνο αν είχε παίξει ο Αλέξης όλα τα αποθεματικά  στον άσσο….  για την Ελλάδα ρε γαμώτο.

Κάπου διάβασα και το μεταφέρω εδώ….. συμφωνώ με τα μπούνια «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς. Εκτός εάν χάσεις 2 φορές από τα Φερόε. Εκεί μείνε κάτω».   Τι μ@λ@κα είμαι τι μ@λ@κα είμαι!!!!!

Ευτυχώς που το βραδάκι είχε κόπα Αμέρικα  και επανήλθα στα φυσιολογικά μου…  Ωραίο το ματσάκι Αργεντινή – Παραγουάη η μπάλα πάνω κάτω, δύναμη, φάσεις εκατέρωθεν ….  Σημειώνω μία φάση όπου από την πίεση που άσκησε ο Μέσι ο αμυντικός έκανε λάθος και προήλθε το γκολ του  Αγουέρο …. Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι παίκτες π.χ.  σαν τον Μήτρογλου πως μαρκάρουν οι πολυεκατομμυριούχοι ποδοσφαιριστές…. Κλαίνε και οι ρέγγες που γίναμε ρεζίλι των μπακαλιάρων…..

Πηγαίνω να ρίξω καμιά βουτιά….. γιατί το απογευματάκι έχει  σκούπισμα….  έρχεται κούπα.

Σας φιλώ στα μούτρα

REDoula

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©