Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο ίδιο έργο θεατές

Έπιασαν οι ζέστες…. τελείωσαν τα κιούπια…. νομίζω;;  και εκεί που είχαμε συνηθίσει να μετράμε πρόβατα….  ονόματα ποδοσφαιριστών που θα έρθουν στον Ολυμπιακό  έχουμε την απίστευτη προπονημεταγραφολογία…. ααα καλά… δε ξέρω  με τι ασχολείστε εκεί στη Αλεξάνδρας…. ηλιοθεραπεία; ουζάκια πίνετε;; μια ζαλάδα μια θολούρα την έχετε πάντως.

Έχουν περάσει  Φραν Εσκρίμπα, Μάρτιν Γιολ, Χουάντε Ράμος,  Χάβι Γκαρθία, Ραζβάν Λουτσέσκου,  Μάρκο Σίλβα….  περνάνε και δεν ακούμπησαν κατά τη γνώμη μου…. τι γίνεται;  ο ένας μας βρωμάει ο άλλος μας ξινίζει, ας πάρει τελικά κάποιος την απόφαση, πάλι καθυστερημένα να γίνουν όλα; Πάλι με προχειρότητα; Έχουν συσσωρευτεί λίστες και λίστες παικτών έτοιμοι όλοι μα όλοι ένα πράμα …. να υπογράψουν στον γαύρο…. Ο προπονητής θα έχει άποψη;;;  Θα περιμένουμε που θα περιμένουμε τον Αύγουστο την κλήρωση των ομίλων μπας και δούμε καμιά μεταγραφή της προκοπής που θα έρθει χωρίς προετοιμασία… κατά τα γνωστά….

Ας πάρει τελικά κάποιος το «ρίσκο», Πρόεδρε ακούς;;; διαβάζεις;;  ασχολείσαι;;; ασχολήσου λοιπόν και άκου …. Στην πλειοψηφία τους όλοι αυτοί που δίνουν και παίρνουν στα site και εφημερίδες….  δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας….  και ιδίως ο Μάρκο Σίλβα που ακούγεται σαν επικρατέστερος… ένα κακό αντίγραφο του Περέϊρα είναι… ήμαρτον….  

Βάλε κάτω τον εγωισμό να το πω;;;  παραδοχή λάθους;; δε βαριέσαι για το καλό της ομάδας έτοιμη λύση …. Μίτσελ πακετάκι όμως με τον Βίκτορ αν γίνεται σε παρακαλώ ή και σκέτο το πακετάκι…. και όποιος κατάλαβε κατάλαβε….  να τελειώνουμε επιτέλους….  να αρχίσει το νταραβέρι το σωστό….

Παρελκόμενα από το μπάσκετ…. Τελικά ο Πέτγουει τοχει …. έχει μεγάλο ρεπερτόριο από Κιάμο μέχρι Τσαλίκη… όχι ότι δεν του τοχα…

Πράσινη… φύλλο της Δευτέρας…. το περίμενα πως και πως… ναι  συνεχίστε να παίρνετε αυτά που παίρνετε εκεί …. είναι επιβεβλημένα στην κατάστασή σας τελικά!!!

Όσο για τη μεταγραφολογία γύρω από τον Σλούκα…. στο ίδιο έργο θεατές αλλά με άλλο πρωταγωνιστή αυτό το καλοκαίρι….  να χουμε να λέμε να χουμε να γράφουμε…

Φιλάκια

REDoula

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©