Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοκ και Δέος

Μια ανησυχία την είχα σήμερα… πως άντεξε ο Βαγγέλας τόσες ώρες χωρίς να τσιμπήσει κάτι….

Απαράδεκτο και θέλω να στείλω την άμεση συμπαράστασή μου, ας έκανε όμως και αυτός  ένα τηλέφωνο να πάρω ένα ταπεράκι με παστίτσιο για τη λιγούρα βρε αδερφέ.

Η υποκρισία του δικαστικού μας συστήματος να το πω;  σε όλο της το μεγαλείο, πέρα από τη χρηματική ποινή και την εμφάνισή σου στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δυο φορές το μήνα….  ελπίζω να τύχει καλύτερης φιλοξενίας … ένα εσπρεσάκι ένα – πέντε - έξι κρουσανάκια, μια πάστα να έχουν τον κάτι τις  τα παιδιά εκεί….  η μη ενασχόληση με το ποδόσφαιρο…  λες και τώρα που του αφαιρέσατε το τίτλο γιατί στην ουσία αυτό κάνατε θα πάψει να είναι μέτοχος του Ολυμπιακού και να τα χώνει…  περισσότερο θα τον πείραζε τον Βαγγέλα νομίζω η απαγόρευση στους αγωνιστικούς χώρους και δη στο ναό….

Μου ήρθε και μια άλλη σκέψη στο μυαλό ….. πλάκα πλάκα με τα 200 χιλιάρικα που πρέπει να πληρώσει ο Βαγγέλας ως χρηματική εγγύηση καλύπτει ένα σεβαστό μέρος της δόσης του ΔΝΤ που πρέπει να αποπληρωθεί τέλος του μήνα…. άγαλμα βρε πρέπει να του φτιάξετε εκεί στην πρώτη φορά αριστερά!!!

Όσο για σας που από γατάκια μεταμφιέζεστε ενίοτε σε κοράκια και ενίοτε σε ύαινες …. λες και μου φταίνε τα ζωντανά….   με τις συναντήσεις σας και τις δηλώσεις σας για αποχώρηση από το ελληνικό πρωτάθλημα… σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν….  γιατί αν σας ενδιέφερε το καλό των ομάδων σας θα σκεφτόσασταν τις επιπτώσεις από μια τέτοια περίπτωση….. τη μεγαλύτερη οικονομικά ζημιά θα την υποστούν αυτές…

Από την άλλη ενδιαφέρεστε να παίξετε στο ΤΣΟΥΛΟΥ στη θέση του Ολυμπιακού  όπου επιθυμείτε την αποπομπή του…. Για τα λεφτά τα κάνεις όλα και πας να τα πάρεις στα χαρτιά;;;;   Με τη γλύκα θα μείνετε….. βρείτε αλλού χρηματοδότηση για να φτιάξετε ομάδες και ήδη έχετε αργήσει…. ξεκινάνε τα προκριματικά άντε….

Και αφού τελείωσε το πανηγυράκι…. μήπως να τρέξουμε λίγο την κατάσταση εκεί στην Αλεξάνδρας…. γιατί με αυτά και με εκείνα τελικά θα πετύχει το στόχο της η συμμαχία όχι ότι δε μπορούμε και μόνοι μας βεβαίως βεβαίως  …. της σωστής προετοιμασίας της ομάδας ενόψει των υποχρεώσεών της και ίσα – ίσα αυτή η κατάσταση που δημιουργείτε γύρω από τον Ολυμπιακό να πεισμώσει περισσότερο τη διοίκηση και κάνει τα δέοντα….   άντε γιατί το έχουμε ξαναδεί το έργο να πηγαίνουμε τσου-λου με μοναδικό παιχνίδι στα πόδια  …. φιλικό με τον ΟΦΗ.

Και κάτι τελευταίο…. Όσους και αν «πεθάνετε» ότι και αν κάνετε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι πάντα μεγάλος….  και πέρα και πάνω από κάθε πρόσωπο είτε είναι Πρόεδρος είτε είναι ποδοσφαιριστής…. αυτά ….

Υ.Γ.1. Αλάνια… ωραίο δωράκι κάνατε στον Βαγγελάρα για τα πέντε χρόνια στην προεδρεία του Ολυμπιακού… εύχομαι να σας το ανταποδώσει σύντομα….

Υ.Γ.2. Βαγγελάρα….. μήπως είναι σημαδιακή η ημερομηνία σήμερα;;; μήπως να το σκεφτείς σοβαρά… και να μπει πάλι μπροστά … ο Σοκ και Δέος;;;; λέω μήπως;;

Φιλούρες

REDoula

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(11 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©