Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mπάλα μόνο η Χιλή μέχρι τώρα

Η αλήθεια είναι, πως παρά την κόπωση που θα είχαν πολλοί σταρ, σε αυτό το Κόπα Αμέρικα περιμέναμε να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο.

Δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο θα συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια των ομίλων ή στα νοκ άουτ, αλλά μέχρι στιγμής οι μεγάλοι σταρ, όπως ο Μέσι, ο Νέιμαρ, ο Φαλκάο και ο Καβάνι έχουν κινηθεί σε πολύ μέτρια επίπεδα.

Γι' αυτό και οι ομάδες τους αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες μέχρι τώρα κι ασφαλώς δεν μας έχουν ακόμα αποζημιώσει για τα ξενύχτια που έχουμε τραβήξει.

Η Βραζιλία και με τη φετινή της παρουσία τώρα, δυστυχώς για μένα, αλλά και για τους χιλιάδες φίλους που έχει η «σελεσάο» στη  χώρα μας, δείχνει πως έχει σοβαρό πρόβλημα σε έμψυχο δυναμικό. Τα περιμένει όλα από τον Νέιμαρ και αν δεν μπορέσει αυτός να τα καταφέρει, οι υπόλοιποι λίγα πράγματα μπορούν να κάνουν.

Η Αργεντινή με πολλούς περισσότερους παίκτες που μπορούν να κάνουν διαφορά στη διάθεσή της, μπορεί να είναι αποτελεσματική, αλλά ποδόσφαιρο καλό δεν έχει παίξει ούτε αυτή. Ο Παστόρε έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα και στα δύο παιχνίδια. Από την Κολομβία, εξαιρετικό ματς έκανε κόντρα στη Βραζιλία, ο Κουαδράδο.

Από εκεί και μετά, ομάδα που προσφέρει ωραίο θέαμα είναι η Χιλή. Ο Βιδάλ  βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα κι είναι κρίμα που πήγε κι έκανε αυτή την κουταμάρα με το τρακάρισμα και το ποτό, αλλά ελπίζω να έβαλε μυαλό. Ο Αλέξις, ο Βάργκας, ο Βαλδίβια, συγκροτούν μια μαγική τετράδα, μαζί με ένα καλοδουλεμένο κέντρο που βγάζει φάσεις και θυμίζει κάπως μια μικρή Μπαρτσελόνα, σε έκδοση Γκουαρντιόλα. Απ' αυτήν έχουμε δει μέχρι τώρα ωραίο ποδόσφαιρο. Από τις υπόλοιπες ομάδες, η Ουρουγουάη χωρίς τον Σουάρες είναι μια κλάση κάτω, ενώ το Μεξικό, σε αυτή τη διοργάνωση, δεν κατέβασε την καλή του ομάδα.

Μπάμπης Χριστόγλου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©