Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και Μαρινάκης και Κόκκαλης και Κουντούρης

Καλησπέρα σας και καλή βραδιά ….. έχουν βουίξει τα ιντερνέτια και όχι μόνο από το διακαή πόθο των γαύρων να έρθει ο Ροναλντίνιο στον Ολυμπιακό…. Το εκτόπισμά του και τη ποιότητά του δε μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς… κάθισα όμως το μελέτησα το πράμα…. από τη μία ίσως να χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός μια μεταγραφή αεροδρομίου να τη πω;… «ατραξιόν» να τη πω; καινούργια φανέλα θα έχουμε εντός ολίγου με νέα συνεργασία αθλητικής εταιρίας… τι καλύτερο από να την φορέσει ο Ρόνι…. Μένει ελεύθερος από τη μεξικάνικη Κερετάρο… το κόστος από ότι έψαξα δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό… οπότε δε φαντάζει απίστευτο για να γίνει αληθινό…. Από την άλλη όμως σιγοτραγουδώ… τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια … έχουν κλείσει καριέρες και καριέρες…. και αυτές οι μπουζεκερί βρε παιδί μου είναι πολύ επιρρεπής στους ποδοσφαιριστές….. ένα πράμα….

Άσε που πολύ φοβούμαι μη μπει σφήνα και εδώ ο «Παναθένικος»…. αλλά δε νομίζω… αφού θα υποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα… που να μπαίνουν σε έξοδα…. ή μήπως όχι;;; Άβυσσος η ψυχή του τουϊτεράκια!!!

Πάντως εκεί στην Αλεξάδρας δεν μπορεί μας τρολλάρουν… ζητά ομάδα τον Χάρα έστω και δανεικό…. σκάει 1,5 μύριο και απορρίπτουν τέτοια πρόταση;;; γιατί καμάρια μου;;; σας φαίνονται λίγα;;; είναι σε άνοδο στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και μας το κρύβεται …. αν είναι να κάνουμε υπομονή…. Πάντως ξανασκεφτείτε το … βγάζουμε τη μεταγραφή του Ρόνι (αν ισχύει το ποσό που λένε) και ένα τραπέζι με τα όλα τα παρελκόμενα στο … Βέρτη…. με τις λουλουδούδες όλο το βράδυ πάνω από το κεφάλι …. Για να το βάλουμε μπρος λέω εγώ… πακετάκι κορδελίτσα και έφυγε ο μάγκας….

Κόπα Αμέρικα … συνέχεια…. καταρχήν να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους… από τούτη δω τη στήλη… γράψαμε ότι ο Βάργκας της Χιλής έχει κλείσει με το ΑΕΚ …. λάθος μέγα…. Ζητάω συγνώμη… θα μου έκοβε και η μπεσαμέλ…. τι να κάνω η γυνή….. το πα…. δε το πίστευα αλλά το πα… ναι τον Ρόναλντ Βάργκας της Εθνικής Βενεζουέλας έχει κλείσει… φρόντισε να μου το θυμίζει ο σπίκερ χθες το βράδυ ανελλιπώς…. εντάξει φίλε το εμπεδώσαμε…. Η διαφορά μεγάλη αλλά αξιόλογη… θα βοηθήσει το ΑΕΚ… ααα ρε Τίγρη και σε είχα για παραπάνω!!!

Με αυτά και με εκείνα… η Βραζιλία χθες έδειξε λίγο διαφορετικό πρόσωπο…. δέσαν τα λουριά… έσφιξαν τα γάλατα δε ξέρω… πάντως τα κατάφερε …. Τελείωσε η φάση των ομίλων πάμε στα προκριματικά… ελπίζουμε να δούμε καλύτερη μπαλίτσα και πολλά πολλά γκολ να μη πάνε τσάμπα τα ξενύχτια και οι μαύροι κύκλοι… μια πρόχειρη ματιά στις διασταυρώσεις…. νομίζω ότι ένας τελικός Χιλή εναντίον Αργεντινής δε θα με χάλαγε καθόλου λέμε….

Αποτέλεσμα… Δ.Σ. ΟΣΦΠ;;; και Μαρινάκης …. και Κόκκαλης και Κουντούρης είπατε τίποτα; ’Οχι ….. για πέστε …..

Υ.Γ. Επί του πιεστηρίου για τον Σλούκα, συμφώνησαν ότι θα τα ξαναπούνε, Σκινδήλιας και μάνατζερ Σλούκα… ο ίδιος είναι Θεσσαλονίκη… αυτά…

Φιλάκια

REDoula

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©