Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τον θέλουν, το σκέφτεται!

Σχέδια για να ντύσουν (και πάλι) στα ερυθρόλευκα τον Κέβιν Μιραλάς κάνουν στον Ολυμπιακό. Δεν τους κλείνει την πόρτα ο Βέλγος επιθετικός, αλλά σίγουρα η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Προσπάθεια για να κάνει το «μπαμ» με την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Έβερτον καταβάλλει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να κάνουν -τουλάχιστον μια- μεταγραφή που θα προκαλέσει ντόρο και ο 28χρονος επιθετικός είναι μια τέτοια περίπτωση. Μάλιστα, έχει όλο το… πακέτο, καθώς πέρα από μια κίνηση εντυπωσιασμού θα αποτελέσει και προσθήκη ουσίας, όντας σε πολύ καλή κατάσταση ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο, μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2016, αλλά θα το συζητούσε η Έβερτον, η οποία έδωσε προ τριετίας κάτι λιγότερο από 8 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, να τον πουλήσει. Ωστόσο, ο Μιραλάς έχει δείξει με τις δηλώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν ότι σκέφτεται να φύγει και κινδυνεύοντας να τον χάσει τσάμπα, δύσκολα θα ζητήσει πολλά χρήματα.

Από την άλλη, όπως αναφέρει και ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Γαύρο», ο Βέλγος αναζητά κάτι καλύτερο από την Έβερτον. Εξάλλου, προέρχεται από καλές σεζόν.

Την πρώτη του χρονιά στα «ζαχαρωτά» έκανε 33 εμφανίσεις, τις οποίες συνδύασε με εννέα γκολ. Τη δεύτερη, 37 συμμετοχές και οκτώ γκολ (όλα στην Premier League), ενώ η φετινή του είναι η πιο παραγωγική, με 11 γκολ σε 36 παιχνίδια.

Πάντως, από την πλευρά του ο Μιραλάς, κάνοντας δηλώσεις στην «Goal News» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συζητήσει με τους Πειραιώτες, στους οποίους αγωνίστηκε δύο σεζόν και σε 71 ματς, σκόραρε 34 φορές. «Είμαι πάντα θετικός σε οποιαδήποτε συζήτηση για την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα που είναι άλλωστε η δεύτερη πατρίδα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή : http://www.sport-fm.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©