Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βέρα, γιατί μας το κάνεις αυτό;

Λύγισαν τα γόνατά μου όταν η γνωστή (!) αοιδός Βέρα Λάμπρου δήλωσε ορθάκοφτά ότι θα σταματήσει το τραγούδι έτσι και στο δημοψήφισμα βγει το «όχι».

ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ είναι βαρύ. Μπορεί να μη νοιάζει και τόσο τους λεγόμενους (τρομάρα τους) έντεχνους που λογαριάζουν να ψηφίσουν «όχι» έτσι κι αλλιώς. Ολους εμάς όμως που μερακλωθήκαμε με το εξαίσιο άσμα της Βέρας (το νινί σέρνει καράβι) ποιος θα μας σκεφτεί! Τι θα γίνει αν αυτή η υπέροχη φωνή σιγήσει εξαιτίας μίας άστοχης επιλογής στο δημοψήφισμα; Καλώ τη Βέρα Λάμπρου να το ξανασκεφτεί. Είναι κρίμα για ένα «κωλοδημοψήφισμα» να κόψει το τραγούδι. Να χάσουμε μία μεγάλη φωνή, ένα υπέροχο κορμί (να τα λέμε κι αυτά) και τραγούδια με τόσο εξαίσιο στίχο...

ΒΕΒΑΙΑ, με τη Βέρα Λάμπρου ενώνει τη φωνή της και η κυρία Χριστίνα Σιδέρη, που αποκαλεί με ανάρτησή της «κουμούνια» όσους ψηφίσουν «όχι». Στέλεχος της ΝΔ η κυρία Σιδέρη, λέει λοιπόν ότι σ' αυτά τα «κουμούνια» που θα ψηφίσουν «όχι» χρειάζεται τρομοκρατία. Ετσι μπράβο. Βρέθηκε μία κυρία που θα τα πει και θα τα γράψει σταράτα. Να χαθούμε όλα εμείς τα «κουμούνια» και να μην αξιωθούμε στον αιώνα τον άπαντα να ακούσουμε ξανά τη Βέρα Λάμπρου να τραγουδά για το «νινί που σέρνει καράβι».

Με Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Μίλτο Πασχαλίδη θα τη βγάζουμε από δω και πέρα...

(Αρθρογραφία: Μπάμπης Χριστόγλου SPORTDAY)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©