Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακόμα και το ΝΑΙ ….. ΟΧΙ θα ψήφιζε

Φωνάζουν όλοι στα κανάλια …. φτωχοί είμαστε ρε… όχι κουφοί….  Πραγματικά αυτό που γίνεται την τελευταία βδομάδα με ξεπερνά….
  Έχουν επιστρατευθεί άπαντες….  πρώην πρωθυπουργοί Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής … μόνο τον Ανδρέα Παπανδρέου ακόμη δεν έχουν κάνει «come back» στην …. καμπάνια του ΝΑΙ.Μη φοβάστε καλέ…. μπούλη Καραμανλή….  μη φοβάσαι  από Δευτέρα θα έχουμε προμήθειες σε κοκορέτσια και κοντοσούβλια….  μπουμπούκο Γεωργιάδη… μη φοβάσαι από Δευτέρα δε θα χρειαστεί να κλείσεις  το 

μαγαζάκι σου ούτε η τηλεπερσόνα σου να γίνει παραδουλεύτρα ή …. άντε να μη το πω…  γιατί σέβομαι το αρχαιότερο επάγγελμα στο κόσμο δηλαδή…  κοριτσάρα μου εσύ Βέρα Λάμπρου  μη φοβάσαι δε θα σταματήσεις το τραγούδι  ….  γιατί κρίμα είναι…  να χάσουμε τέτοια φωνή κορμάρα…   φίλτατε Μπογδάνε…. από Δευτέρα μη φοβάσαι δε θα  χρειαστεί να φυλάς πρόβατα στη Νάξο θα μείνεις  να παπαγαλίζεις μαζί με τον τουιτεράκια….  Σάκηηηηηη …  κορμί θανατηφόρο….  μη φοβάσαι από Δευτέρα θα συνεχίζεις τις κωλοτούμπες  και να σκίζεις μπλουζάκια….  η Επίδαυρος σε περιμένει….  Πύρρο Δήμα μη φοβάσαι και μη κλαις …. κάτσε κάτω από την μπάρα έτσι και αλλιώς έχεις ζήσει τα χειρότερα…. συ είπας….

Για να ελαφρύνουμε λίγο…  4 Ιουλίου …. πριν από 11 χρόνια, ημέρα που δε θα ξεχάσει κανένας Έλληνας…  σηκώσαμε το Ευρωπαϊκό…  μια μικρή χώρα… με το αντιποδόσφαιρο που έχουμε πει πολλές φορές, τα κατάφερε μας τρέλανε, μας έστειλε στα ουράνια, μας χάρισε λίγες στιγμές  χαράς  να ξεχάσει ο καθένας τα προβλήματά του… νέοι  αλλά και μεγαλύτεροι…  όλοι γίναμε τότε ένα…  μπορεί να ήταν κάτι παροδικό… μπορεί να ήταν τύχη… μπορεί… μπορεί να μη υπήρχε ανάλογη συνέχεια δεν παύει όμως να γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού….  Στην Ελλάδα χρωστάνε έτσι και αλλιώς πολλά ακόμα και στον αθλητισμό… εδώ γεννήθηκε το Ολυμπιακό Ιδεώδες…  εδώ γεννήθηκαν πολλά… και εδώ θέλουμε να παραμείνουν…. 

Θα σας αποχαιρετίσω… προσωρινώς με μια μαντινάδα…. «δεν ματαείδα πουθενά τέτοιο κουτί ρημάδι όχι τους λες από το πρωί και ναι σου λεν το βράδυ».

Υ.Γ. Στο μπάσκετ φαίνεται πως η όλη κατάσταση  δεν τους αγγίζει… και προχωρούν στον σχεδιασμό της ομάδας….  εν αντιθέσει … πολλές τελίτσες….. λέμε…

 

REDoula

 
 
 
 
 
 
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©