Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ναι ρε Χαράλαμπε δεν «μάσησαν»

Όλη την εβδομάδα τα ίδια έλεγες. ‘Ότι δεν θα μασήσουν. Θα πάρουν ανάποδες και θα τους στείλουν στον αγύριστο. Τώρα κάθεσαι και βλέπεις στην τηλεόραση τα μούτρα τους και κάνεις πλάκα.

Σου έλεγα ότι η πίεση είναι μεγάλη. ‘Ότι έχουν πέσει πάνω τους λυτοί και δεμένοι  για να τους στείλουν στην κάλπη του «ΝΑΙ».

Εγώ σου έλεγα ότι τα κανόνια σφυροκοπούν ανελέητα και συ μου έλεγες ότι η συνέντευξη με τον Τζιμάκο τον Πανούση στον Σπορ fm είχε 20.000 κοινοποιήσεις.

Κάτι συμβαίνει, τελικά, με αυτό τον κόσμο. Αντιδρά ο οργανισμός του στην προπαγάνδα την πίεση, τον εκβιασμό, φαίνεται  ότι οι κλειστές τράπεζες και οι ουρές μπροστά στα ΑΤΜ δεν τον λύγισαν όσο περίμεναν αυτοί που πανηγύριζαν για τον εκβιασμό και παπαγάλιζαν τα επιχειρήματα των δανειστών ως δικά τους.

Ο κόσμος, η κοινωνία των φτωχών και εξαθλιωμένων έμεινε όρθιος. Δεν στήριξε ΣΥΡΙΖΑ όπως νομίζουν μερικοί. Την προσωπική τους αξιοπρέπεια υπεράσπισε. Το φιλότιμό του Πουλώντας για χρόνια καρπούζια στο Αιγάλεω είχες πιάσει νωρίς το νόημα. Ο κόσμος δεν «μάσησε».

Γ. Χελάκης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©