Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ώρα για δράση!

Το είπε και το έκανε ο Μάρκο Σίλβα ότι από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις το πρόγραμμα του Ολυμπιακού θα έχει αρκετή δόση... μπάλας.

Στον Ολυμπιακό έκαναν σήμερα το πρωί την πρώτη τους προπόνηση στο καλοκαιρινό Ζέεφελντ, με τον Μάρκο Σίλβα να βγάζει ένα πρόγραμμα που λίγο-πολύ όλοι περίμεναν. Από την Πορτογαλία έλεγαν ότι προτιμάει όλες οι προπονήσεις να έχουν την μπάλα στο πρόγραμμά τους. Δεν «πεθαίνει» με την ιδέα να τους στέλνει τους παίκτες να τρέχουν στα βουνά.

Σήμερα λοιπόν μετά από ένα τρέξιμο που έκαναν οι παίκτες, στη συνέχεια τους έστειλε να δουλέψουν στην κυκλοφορία και την πίεση.

Μετά ακολούθησε ένα δίτερμα με... τρεις εστίες! Η μία ομάδα δηλαδή έπρεπε να βάλει γκολ σε δύο τερματοφύλακες! Για την ιστορία το πρώτο γκολ της χρονιάς σημείωσε ο Καραμάνος με ωραίο πλασέ.

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Τσόρι λόγω μίας ίωσης που τον τριγυρίζει εδώ και τρεις μέρες. Μικροπρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Μπενίτες. Νιώθει ένα τσίμπημα στους κοιλιακούς και οφείλεται στην πίεση των εργομετρικών στο Ρέντη. Και οι δύο προπονήθηκαν μόνοι τους για προληπτικούς λόγους.

Το απόγευμα στις 18.30 οι Πειραιώτες θα ξαναβγούν στο γήπεδο.

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©