Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «αγκάθι» για Καρίγιο και οι εναλλακτικές

Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ τον Αντρέ Καρίγιο, αλλά η Σπόρτινγκ θέτει ζήτημα… τιμής. Οι εναλλακτικές Σεμπά και Εβάντρο για τη θέση του εξτρέμ. Νέα σενάρια για Ρομπέρτο λόγω Κασίγιας.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αντρέ Καρίγιο είναι δεδομένο, ωστόσο το βασικό εμπόδιο για την απόκτησή του δεν είναι η τιμή του, αλλά ένα ζήτημα τιμής που θέτει η Σπόρτινγκ. Ως γνωστόν, τα «λιοντάρια» δεν χώρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον Μάρκο Σίλβα και δεν θα ήθελαν επ ουδενί, σε επίπεδο εντυπώσεων κι όχι μόνο, να παραχωρήσουν ένα από τα βασικά περιουσιακά τους στοιχεία στην ομάδα του πρώην προπονητή τους.

Το θέμα δεν έχει κλείσει αρνητικά, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος, όπως και στην περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς για τον οποίο κινείται δυναμικά η Τότεναμ. Για το λόγο αυτό οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάζουν κι αλλού για την ενίσχυσή τους στη θέση του εξτρέμ. Ο Μάρκο Σίλβα έχει στα υπόψη του δύο λύσεις από την Πορτογαλία, που γνωρίζει άριστα καθώς είχε συνεργαστεί μαζί τους στην Εστορίλ. Πρόκειται για τον Σεμπά και τον Εβάντρο.

Ο πρώτος είναι Βραζιλιάνος, 23 ετών, με ικανότητα να παίζει στα άκρα, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Φέτος είχε 42 συμμετοχές, 5 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την Εστορίλ. Ο δεύτερος είναι συμπατριώτης του, παίζει περισσότερο πίσω από τον φορ και όχι τόσο στα άκρα, ενώ έχει συμβόλαιο με την Πόρτο μέχρι το 2018 και φέτος είχε με τους «δράκους» 33 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ.

Στο ζήτημα του εξτρέμ, αλλά και σε αυτά του στόπερ, του φορ και του μέσου που ενδεχομένως θα αποκτηθεί-ειδικά σε περίπτωση πώλησης του Μιλιβόγεβιτς ή του Κασάμι-υπάρχει στασιμότητα και δύσκολα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη προτού ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην Ελλάδα, αφού σε περίπτωση δυσάρεστων νέων είναι φυσιολογικό τα χρήματα που θα δαπανηθούν να είναι λιγότερα. Κι αυτό ισχύει για όλους…

Νέα σενάρια για Ρομπέρτο

Η μετακίνηση του Ίκερ Κασίγιας από τη Ρεάλ στην Πόρτο δημιούργησε μια σειρά από σενάρια για γκολκίπερ και οι φήμες «αγγίζουν» και τον Ρομπέρτο. Η «βασίλισσα» θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα και από το ντόμινο που θα προκύψει δεν αποκλείεται να επηρεαστεί ο Ισπανός γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζεται πως στο συμβόλαιο του Ρομπέρτο υπάρχει ρήτρα (που φέρεται να είναι 8 εκατ. ευρώ) και ο ίδιος δεν «καίγεται» να φύγει, αφού είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©