Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Ολυμπιακό ο Πάρντο!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι οριστικά ο Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός υπέγραψε το συμβόλαιό του και αφού ανακοινωθεί κι επίσημα, θα ταξιδέψει στην Τουρκία για να ενσωματωθεί στους «ερυθρόλευκους».

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Πάρντο! Ο Πορτογάλος άσος υπέγραψε συμβόλαιο σήμερα με τους ερυθρόλευκους ολοκληρώνοντας έτσι με την μετακίνησή του από την Μπράγκα.

Από τους ερυθρόλευκους επιβεβαιώνουν ότι έχουν πέσει οι υπογραφές με τον παίκτη ο οποίος αύριο θα μπει στο αεροπλάνο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στο Ζέεφελντ. Η παρουσίασή του θα γίνει επί αυστριακού εδάφους.

Η «μετακίνησή» του από την Μπράγκα θα αγγίξει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό το οποίο κατόπιν συνεννόησης (και... απαίτησης) με τους Πορτογάλους αναλύεται σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για δανεισμό του μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, όταν και ο Ολυμπιακός θα καταβάλει άλλα δύο εκατομμύρια. Πρόκειται για έναν όρο ο οποίος έχει ενσωματωθεί στα συμβόλαιο που έχουν υπογραφεί με τους Πειραιώτες να δεσμεύονται για αυτό.

Ο Πάρντο αποτελεί επιλογή του Μάρκο Σϊλβα και ο πρώτος ξένος παίκτης που αποκτάται στην τρέχουσα περίοδο με μεταγραφή. Πρόκειται να ακολουθήσουν ένα κεντρικός αμυντικός και ένας επιθετικός. Δύο αναζητήσεις που στόχος των υπευθύνων του Ολυμπιακού είναι να "κλείσουν" το γρηγορότερο δυνατό.

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©