Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το 1-0 χέρι,το 2-0 σπόντα, το 3-0 ήταν αργά… κάλπικο το 43ο!

Ο Ολυμπιακός έπαιζε τον Πανιώνιο όπως η γάτα το ποντίκι, τον είχε κλεισμένο έξω από την περιοχή του σε όλο το ματς και το 3-0 είναι δίκαιο και φυσιολογικό σκορ.

Πολύ κακός Πανιώνιος ή πολύ λάθος η τακτική του Ουζουνίδη να παίξει ταμπούρι και να περιμένει αν βγει ο Μπουμάλ στην κόντρα να κάνει κάτι επιθετικά.

Ο Θρύλος μπήκε καλά στο ματς και έδειξε με την κατοχή της μπάλας και τις 2-3 καλές φάσεις στα πρώτα λεπτά πως αυτός θα κυριαρχήσει στο παιχνίδι. Παίζοντας με πολύ ψηλά την άμυνα και με δυο φούλ-μπακ είχε από την αρχή τους έξτρα παίχτες που χρειάζονταν στην επίθεση του για να διασπάσει το τοίχος που είχε χτίσει ο Ουζουνίδης έξω από την περιοχή του.

Έπαιξε κυρίως από τα άκρα για να διασπάσει την άμυνα, το κατάφερε αλλά χωρίς γκολ και λιγότερο από τον άξονα. Το ματς δεν σηκώνει και πολλά πράγματα αφού ο Πανιώνιος ήταν ανύπαρκτος.

Γενικά όταν θα παίρνουμε γκολ από χαφ και εξτρέμ θα είμαστε καλά αλλά εγώ ένα πρόβλημα στο εύκολο γκολ το βλέπω. Με αδύναμους αντιπάλους μπορεί να μην χτυπάει αλλά σε πιο δύσκολα ματς ίσως βγάλει μάτι…

Όμως φίλοι μου η είδηση δεν είναι πως ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0, η είδηση είναι πως στην απίστευτη γκολάρα του Φορτούνη κάποια βαζελοσάιτ, αντικειμενικά ή δηλωμένα, είδαν χέρι  και μάλιστα πεντακάθαρο…

Συμφωνώ και επαυξάνω… Το Το 1-0 ήταν χέρι, το 2-0 μπήκε από σπόντα και  το 3-0 ήταν αργά… Άρα κάλπικο το 43ο! που θα πάρουμε γιατί έχουμε την καλύτερη ομάδα και γιατί εσείς ήσαστε καφενεία!!!

Καλή σεζόν, πάντα τέτοια αλλά αναρωτιέμαι ως που θα φτάσετε… Τα έχουμε δει όλα μαζί σας!!!

ΥΓ. Να ρωτήξω κάτι, μπουγάτσα με ισοπαλία εντός στην πρεμιέρα τι γεύση να σου αφήνει, άραγε?

Όσα φιλαράκια γουστάρουν με κάνουν add στο fb, εδώ...

https://www.facebook.com/akatanomastos7
 

- See more at: http://www.bam.gr/arthrografia/i-diki-moy-11ada-gia-panionio#sthash.PHhN6Szh.dpuf

 

https://www.facebook.com/akatanomastos7

- See more at: http://www.bam.gr/arthrografia/i-diki-moy-11ada-gia-panionio#sthash.PHhN6Szh.dpuf
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(14 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©