Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μ' ένα όνειρο τρελό...

Είναι αυτή η παλιό κλειτορίδα του Τσου Λου που σχεδόν ποτέ δεν έχει κάποιο δωράκι και για εμάς…

Κάθε χρόνο έχουμε από τους δυσκολότερους ομίλους, ίσως γιατί τα δύσκολα γυρεύουν αυτούς που τα αντέχουν.  Έτσι σκληραγωγείτε κι άλλο το DNAτου συλλόγου… Έτσι θα παλέψουμε και φέτος και σίγουρα θα δοκιμαστούν όλοι μέσα στο Καραϊσκάκη, όλοι θα αντιμετωπίσουν αυτό το μοναδικό φαινόμενο που προκαλείτε από την κολασμένη εξέδρα και την επιθετική φύση του Θρύλου μέσα στην έδρα του με τον κόσμο στο πλευρό του!

Οκ με την υπέρ-ομάδα του Πεπ θέλει παραπάνω προσοχή, τύχη, να είσαι σε καλή ημέρα κλπ  τόσο εντός, όσο πολύ παραπάνω στο Μόναχο. Αλλά βγάλτε αυτό το ματς εκτός λογαριασμού… Το θέμα είναι πόσο φορμαρισμένη θα είναι η Άρσεναλ και αν θα αφήσει περιθώρια να την κοντράρεις για τη 2η θέση. Στο Καραϊσκάκη την έχεις ξανά κερδίσει αλλά αυτό δεν λέει κάτι…

Όλα τα λεφτά είναι αυτά τα δυο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ… Σε αυτά θέλεις δυο νίκες και για να έχεις στο τσεπάκι την 3η θέση αλλά και για να έχεις το δικαίωμα στο όνειρο.

Όπως και να έχει θα ζήσουμε και πάλι μεγάλες ποδοσφαιρικές βραδιές, κολασμένο Καραϊσκάκη και μάγκικες, Ολυμπιακές νίκες….

Καλό ταξίδι αδέρφια!!!

ΥΓ. Ελπίζω να διαλέξατε ομάδες όλοι εσείς που θα παρακαλάτε από τον Καναπέ σας να χάσει ο Ολυμπιακός!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©