Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γελάνε και οι κασέτες ή ΜΠΑ;

Έκτακτο ανακοινωθέν… η  Καμπάλα  τρύπωσε στην Σούπερ λίγδα… και σύμφωνα με πληροφορίες του συντρόφου Nektarios Fragiadakis  ο ΘΡΥΛΟΣ  3η αγωνιστική  πρώτος,  εσπευσμένα καλείται να καταθέσει  ο  Σίλντενφελντ στη Δίκη της Δευτέρας για προφανή αλλοίωση του πρωταθλήματος!!

Και να θες να αγιάσεις δε μπορείς…  ναναι καλά η ομάδα των  «αμπελογκάρντενς»  που δίνει πάλι νόημα στην έννοια  «τρολάρισμα» και εμείς είμαστε εδώ για να σας φτιάξουμε τη διάθεση…  πάρτε μάτι τα καλύτερα….

Σύμφωνα  με εκτιμήσεις  του Akatanomastos Akatanomastos  η φάπα  πάλι από  τον ιστορικό  της  Ζέλα... οφείλετε στο ότι  μάλλον θα είχαν το μυαλό τους στο δύσκολο ευρωπαϊκό ματς που έχουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Μόλις τώρα μας πληροφόρησε ο Ταξιάρχης Π. ότι η καμπά(λ)α της Ν. Σμύρνης χτυπάει πένθιμα.

Η φίλης μας Ioanna Konstantinidou  το’ριξε στο τραγούδι …. «πολύ ωραίο Στιλ… βεβαίως βεβαίως»

Ενώ ο  φίλος Spiros Papadimitriou  μας δίνει  αποκλειστικές πληροφορίες  ότι  «ο  Στιλ θα πάρει την ευθύνη πάνω του για τη σημερινή ήττα μέχρι να του φύγει και αυτή μέσα από τα χέρια».

Ο ΜΠΑΜ & ΚΑΤΩ   το έριξε στις βραβεύσεις…  «προπονητής του μήνα Γιάννης Αναστασίου, ο λεγόμενος και κριματάς».

Ο Παναγιώτης  Καλαϊτζίδης  μας   εξομολογήθηκε  την δική του εμπειρία:  «Πάντως, εγώ δείχνω κατανόηση στον Στιλ, τοχω πάθει και εγώ αυτό μια φορά που χα πάει για ψάρεμα και πήγα να βγάλω την τσιπούρα από το αγκίστρι».

Ο Sokrates Kominakis επίσης μας  ανοίγει την καρδιά του «Τα βράδια της Κυριακής ήταν ανέκαθεν μελαγχολικά. Από τα παιδικά μας χρόνια. Εκτός αν παίζει ο Παναθηναϊκός».

Ο Nick Mpouzalas  βρήκε χορηγό για την ομάδα του Παναθηνάϊκος… Δίσκοι ΜΠΑκασέτες Racks   Πετράκης  A.E. 

Ενώ η φίλη μας Ευαγγελία Γκιαούρη δίνει την δική της εκδοχή για την ήττα του βαζελοκοταϊκού: «Καθάρισε με Ευρώπη και πρωτάθλημα και θα ρίξει όλο το βάρος στο κύπελλο»  σατανικό… ομολογουμένως!!!!

Ο Γιάννης Αναστασίου σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές της Redoulasδίνει ευθύνες στο άτιμο το ball boy γιατί έδωσε αερόμπαλα στον Μπακασέτα και  γιαυτό δεν μπόρεσε να την πιάσει ο Στιλ.

Redoula

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(13 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©