Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είναι μεγάλη καύλα να είσαι Ολυμπιακός!

Το έγραψα πριν το ματς γιατί το έβλεπα, το πίστευα το προαισθανόμουν αυτό το διπλό! Έσπασε η κατάρα του νησιού με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο!!!

Διαβάστε εδώ το άρθρο πρόβλεψη της μεγάλης νίκης εδώ... "Ήρθε η ώρα να σπάσει η κατάρα του Νησιού"

Ήρθε η ώρα να σπάσει η κατάρα του Νησιού!

Με τρία γκολ μέσα στο Έμιρειτς και να είσαι καλύτερος για το μεγαλύτερο διάστημα του ματς απέναντι στην Άρσεναλπου καιγόταν για τη νίκη, που δεν έπαιζε με τις ρεζέρβες γιατί είχε προκριθεί…

Σπουδαίο ματς απ΄όλους όσους αγωνίστηκαν και με κορυφαίο τον Φορτούνη για ακόμα ένα ματς. Και αυτό το είχα γράψει πριν γιατί πιστεύω πολύ σε αυτό τον παικταρά! Με δικαίωσε κάνοντας άψογο ματς και πετυχαίνοντας το γκολ της χρονιάς στο Τσάμπιονς Λιγκ με… απ ευθείας κόρνερ! Επίσης κορυφαίοι οι Κασάμι, Καμπιάσο, Σαλίνο και Ομάρ. Καλοί στην τακτική οι Πάρντο-Σεμπά που έκαναν βρόμικη δουλειά που ήταν απαραίτητη για να κλείσουμε τους χώρους στα πλευρά. Και το δίδυμο των στόπερ κράτησαν όσο μπορούσαν αξιοπρεπή αμυντική λειτουργία. Για τον Ρομπέρτο τα έχουμε πει, είναι τιτάνας κάτω από το τέρμα και ποντάρουμε και σε αυτόν για τέτοιες κολοσσιαίες νίκες!

Άψογη τακτική από τον Σίλβα και πολύ σωστή η τολμηρή αλλαγή του στο ημίχρονο βγάζοντας τον όχι και τόσο καλό Ιντέγε, με τον Φίνμπο να τον δικαιώνει με το σεντερφορίσο και νικητήριο γκολ που έβαλε. Έτσι με το μιτάκι πλασέ στην κίνηση και η μπάλα στην απέναντι γωνία.

Αυτός είναι ο Θρύλος, έτσι γουστάρουμε να νικάμε και έτσι τον ονειρευόμαστε… Να προηγείται μέσα στο Έμιρεϊτς, να ισοφαρίζεται και να μην μασάει από έδρες και από την πίεση της Άρσεναλ παίρνοντας κεφάλι στο σκορ ξανά και ξανά. Τρία γκολ και σε έκανε να νοιώθεις πως αν χρειαστεί και τέταρτο θα το βάλει για να πάρει τη νίκη!!!

Μπράβο ρε μάγκες μας κάνατε περήφανους ακόμα μια φορά… Είναι μεγάλη καύλα να είσαι Ολυμπιακός!!!

Όσα φιλαράκια θέλουν με κάνουν add στο fb  εδώ

facebook.com/akatanomastos7

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©