Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ωπα καλώς τα παιδιά… 0-2, ευχαριστώ και καληνύχτα!

Επαγγελματική νίκη να την  πεις, για πλάκα να την πεις, μπορούσε ακόμα 2-3 μπαλάκια… ότι και να πεις έχεις δίκιο!

Το θέμα είναι ότι πέρασες αέρας από την Τούμπα, στο ματς της χρονιάς γι αυτούς επίσημα πλέον με δηλώσεις τους, και προχωράς αήττητος με σερί νικών 6 στα 6! Επίσημα ο Σίλβα είναι προπονητάρα, αφού σε ένα ακόμα ματς τύλιξε σε μια κόλα χαρτί τον αντίπαλο κόουτς κάνοντας άψογο διάβασμα και διαχείριση. Όσο ήθελε ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε μέσα στο ματς μέχρι να κλειδώσει τη νίκη στο 0-2. Μετά κλείδωσε, έφαγε το κλειδί και καληνύχτισε το φιλοθεάμων κοινό της Τούμπας.

Οκ πάλι χρειάστηκε ο Ρομπέρτο να υπενθυμίσει πως είναι κορυφαίος πορτιέρο αλλά είπαμε γι αυτό τον έχουμε και του δίνουμε ένα τσουβάλι λεφτά… ότι πληρώνεις παίρνεις!

Πάλι ματσάρα από τον Μάγο Φορτούνη… ναι τολμάω να το σκεφτώ… που είναι πάλι μέσα στα δυο γκολ, με το πρώτο να είναι μαγική μπαλιά και ας την κάνει να φαίνεται τόσο εύκολη και στο δεύτερο με το μαγικό του πια κόρνερ βρήκε τον Μιλιβόγεβιτς για το 0-2! Λίγο ήθελε να χρηστεί και πάλι σκόρερ αλλά για λίγο δεν βρήκε τη μπάλα στην πάσα του Ντουρμάζ στην αρχή του ματς.

Επίσης κορυφαίος Κασάμι που πρέπει πάλι να κατάπιε 11-12 χιλιόμετρα και ήταν ουσιαστικός σε επίθεση και άμυνα. Έσωσε και γκολ πάνω στη γραμμή οπότε είναι σίγουρα στην καλύτερη τριάδα μαζί με Ρομπέρτο και Φορτούνη.

Άψογο ματς έκανε ο Σιόβας που ήταν πραγματικά κολώνα στην άμυνα, όπως και ο Μποτία με εξαιρέσεις 2-3 φορές στο πρώτο ημίχρονο που του έκαναν κάτι ποδιές ο Μακ και ο Πέλκας. Ο Ιντέγε πάλι πάλεψε, πίεσε, έτρεξε και αυτή τη φορά επιβραβεύτηκε με ένα γκολ ποίημα… σωστή τοποθέτηση, άψογο κοντρόλ που τον φέρνει σε θέση βολής, ξέρασμα στο στόπερ και τελείωμα με το δεξί εξωτερικό φαλτσάκι πριν πέσει πάνω του αμυντικός και τερματοφύλακας! Γκολάρα σέντερ φορ που ξέρει μπάλα!

Μιλιβόγεβιτς επίσης εξαιρετικός, έδειξε γιατί αυτός θα παίζει και στην Ευρώπη από το επόμενο ματς, έτρεξε πάρα πολύ, ήταν ανασταλτικά σκύλος, έδωσε και καμιά φάπα όταν έπρεπε, έβαλε και γκολ… τι άλλο να κάνει!

Γενικά το ματς πήγε καλά, αν και η κλωτσιά από τους Μπαοκάρχες Τζαβέλα, Βίτορ, Τζιόλη –από τους χειρότερους παίκτες δηλαδή που πουλάνε φούμαρα στα πρόβατα- πήγαινε σύννεφο αλλά ο Θρύλος απαντούσε με γκολ και τους κόπηκε η… μαγκιά.

Για να μην μιλήσουμε για διαιτησία…. Που και πολύ καλοπροαίρετα να το δούμε ο Γιάχος σφύριξε μπόλικη έδρα, τόσο που να κινδυνεύουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τραυματισμούς από τις κλωτσοπατινάδες!

Άντε με τις υγείες σας, καλή χώνεψη, τα λέμε του χρόνου στο επόμενο ματς της χρονιάς για εσάς!

ΥΓ. Μάγκικη νίκη, διπλή μαγκιά που τίμησαν τους νεκρούς του ΠΑΟΚ!

Όσα φιλαράκια θέλουν με κάνουν add στο fb  εδώ
facebook.com/akatanomastos7

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©