Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σίλβα: «Όλοι είχαν θέληση και ψυχή»

Στην όρεξη που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με τον Πλατανιά στάθηκε ο Μάρκο Σίλβα, τονίζοντας πως όλοι θα πάρουν την ευκαιρία τους, ενώ αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να διορθωθεί.

Στα λάθη που έγιναν, αλλά και στην όρεξη που έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και στις πολλές αλλαγές που έγιναν στάθηκε ο Μάρκο Σίλβα μετά την ισοπαλία με τον Πλατανιά, τονίζοντας πως όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Αναλυτικά:
Για την πρώτη απώλεια εντός συνόρων: «Πρώτα από όλα να σας πούμε ότι στο σημερινό παιχνίδι είχαμε πάρει μία απόφαση να αλλάξουμε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Αλλάξαμε όλους τους παίκτες σε σχέση με το προηγούμενο ματς και το κάναμε γιατί όλοι οι παίκτες ξέρουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν. Έχουμε πολλά παιχνίδια και νομίζω ότι ήταν σήμερα η κατάλληλη στιγμή για να γίνει. Όπως είναι αναμενόμενο λοιπόν, όταν αλλάζεις έντεκα ποδοσφαιριστές, παρόλο που όλοι προπονούνται με τον ίδιο τρόπο κάθε μέρα, είναι λογικό να μην είναι η ένταση του παιχνιδιού ίδια σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Πιστεύω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Κάναμε λάθη, αλλά ιδιαίτερα στα τελευταία 20 λεπτά δείξαμε ότι έχουμε θέληση και δύναμη».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε: «Ανεξάρτητα ότι πιστεύουμε σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, πάντα η απόφαση το να αλλάξεις όλους τους ποδοσφαιριστές, εμπεριέχει ένα ρίσκο. Όλα τα παιδιά έχουν τη διάθεση να παλέψουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Σήμερα είδαμε για πρώτη φορά πολλά νέα πρόσωπα, είδαμε τον Καπίνο, τον Βούρο, τον Τσιμίκα. Είδαμε για πρώτη φορά πολλά παιδιά. Ο Γιαννιώτας πήρε χρόνο συμμετοχής. Αυτά τα παιδιά έδειξαν θέληση και ψυχή. Παρόλο πως είχαμε πολύ καλά στοιχεία και αφήσαμε καλές εντυπώσεις, είδαμε και πολλά λάθη. Ήταν αναμενόμενα, γιατί πήραμε αυτό το ρίσκο. Είδαμε ότι στο δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε σε στημένη φάση έγινε λάθος. Είναι πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές περιμένουν την ευκαιρία τους και όλοι θα την έχουν. Αυτό που περιμένουμε είναι να τερματίσουμε πρώτοι και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©