Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σίλβα: «Μπήκαμε χωρίς ένταση, καλύτεροι στο δεύτερο»

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τη Βέροια εμφανίστηκε ο Μάρκο Σίλβα, αλλά και από τους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. 
Η ταχύτητα που απέκτησε ο Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο της αναμέτρησης με την Βέροια, όπως και οι παίκτες που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή βοήθησαν πολύ τους «ερυθρόλευκους» στο να πάρει τη νίκη με 2-0. 
 
Αναλυτικά: 
 
«Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Μπήκαμε χωρίς ένταση, αυτό οφείλεται και στην προσπάθεια του αντιπάλου που δεν μας άφησε χώρους για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ήταν ιδιαίτερα πιεστικός και δυνατός. Στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, ξέραμε πως έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με ταχύτητα, όσοι παίκτες μπήκαν βοήθησαν πολύ και κερδίσαμε το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο», είπε στην αρχική του τοποθέτηση. 
 
Ερωτηθείς για το γεγονός πως ο κόσμος φώναξε το όνομά του μετά το τέλος του αγώνα, σχολίασε: 
 
«Είμαι ικανοποιημένος με το γεγονός πως ο κόσμος είναι χαρούμενος. Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Είμαι ικανοποιημένος που ο κόσμος είναι εδώ. θέλουμε να είναι έτσι, είναι θετικό που του αρέσει η ομάδα, τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Είναι σημαντικό αυτό και θέλουμε τη βοήθειά τους και την Τετάρτη (4/11) που η ομάδα παίζει ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να είναι στο πλευρό της». 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©