Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζει να προελαύνει ο Θρύλος!

Ωραίο ματσάκι, με ήλιο και ακόμα μια εύκολη επικράτηση του Θρύλου για το πρωτάθλημα.

Περιμέναμε να δούμε αλλαγές αλλά ο Σιλβα είχε διαφορετική άποψη. Είδαμε όμως δυο γκολ και έναν Ολυμπιακό να θέλει να καθαρίσει από νωρίς το ματς.

Στο 3΄κι όλας Φορτούνης και Ιντέγε έκρυψαν την μπάλα με το σουτ του πρώτου να περνάει λίγο άουτ. Η ομάδα είχε αρκετά καλές συνεργασίες με το Φορτούνη να έχει σε όλες συμμετοχή. Πάραυτα ο Ηρακλής έκανε μια επίσκεψη στην εστία του Ολυμπιακού στο 20΄όπου ο Ρομάνο βρέθηκε μόνος του για να κάνει όμως μια αδύναμη κεφαλιά που δεν ανησύχησε τον Ρομπέρτο, ο οποίος σήμερα δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια εντυπωσιακή επέμβαση.

Το γκολ ήρθε πριν ολοκληρωθεί το 20ο λεπτό με τον Μιλιβόγεβιτς να εκμεταλλεύεται το κακό διώξιμο της άμυνα του Ηρακλή και με σουτ μέσα από τα μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η φάση ξεκίνησε μετά από εκτέλεση φάουλ και γενικά τα στημένα της ομάδας ήταν και πάλι κίνδυνος-θάνατος. Στο 35΄μετά από ακόμα ένα στημένο ο Ιντέγε έκανε ένα δύσκολο σουτ από πολύ πλάγια θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε να τελειώσει το ματς αλλά στο 50΄ο Κασάμι γλίστρησε και δεν μπόρεσε να πιάσει καλό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή για να κάνει το 2-0. Μετά ακολούθησε ένα νεκρό διάστημα περίπου δέκα λεπτών για τον Ολυμπιακό όπου επέτρεψε κάποιες επισκέψεις στην άμυνα του. Όμως απάντησε με τον καλύτερο τρόπο κάνοντας στο 62΄το 2-0 με κεφαλιά του «Τανκ» Ιντέγε μετά από σέντρα του Μαζουακού. Οι φυσικές δυνάμεις αυτού του παίκτη είναι εντυπωσιακές. Πάλι μάρκαρε, έτρεχε και ήταν παρόν σε όλες τις φάσεις για γκολ. Σκόραρε πάλι κλειδώνοντας τη νίκη για τον Ολυμπιακό.  Μετά ο Σίλβα έβαλε μέσα Ερνάνι και Σεμπά στις θέσεις των Ντουρμάζ-Πάρντο για να δώσει επιπλέον ώθηση στην επίθεση για μεγαλύτερο σκορ. Και στο 70΄έβαλε τον Φινμπόγκασον στη θέση του Ιντέγε αλλά η ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει τρίτο τέρμα. Ο Ερνάνι είχε δυο-τρείς καλές στιγμές αλλά όχι και ο Σεμπά. Ο Φινμπόγκασον δεν είχε την ευκαιρία να βρει κάποια φάση για γκολ και έτσι το ματς πήγαινε για φινάλε.

Σημαντικό το 10/10 για τον Ολυμπιακό που τώρα θέλει να ηρεμίσει και να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για την συνέχεια. Πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου που σχεδόν γέμισε το ηλιόλουστο Καραϊσκάκη και έδειξε πως ο κόσμος διψάει να δει αυτόν τον Ολυμπιακό.

Πρέπει να πούμε πως αυτή η ιστορία με την κάρτα φιλάθλου κάνει τον κόσμο να ταλαιπωρείτε χωρίς λόγο. Οι ουρές στα εκδοτήρια ήταν λες και ακολουθούσε κάποιο ντέρμπι και εκτός από την ταλαιπωρία της ουράς, αρκετοί έχασαν πάνω από δέκα λεπτά από το ματς μέχρι να μπουν στο γήπεδο.

Όσα φιλαράκια γουστάρουν κάνουν Like στη σελίδα μου για να τα λέμε και απο το fb

Akatanomastos7

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©