Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σίλβα: «Είμαι έτοιμος για το ντέρμπι»!

Πανέτοιμος να κοουτσάρει τον Ολυμπιακό, στο κλασικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (21/11), δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη (2-0) επί του Ηρακλή, ότι περιμένει με ανυπομονησία το συγκεκριμένο ματς, ενώ παραδέχτηκε ότι η σημερινή εικόνα της ομάδας του θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
 
Πάντως, χαρακτήρισε ευεργετική για την ομάδα του τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς θα μπορέσουν να πάρουν ανάσες οι παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί και να επιστρέψουν στη δράση οι τραυματίες.
 
Αναλυτικά, όσα δήλωσε για:
 
Το ματς, τη σημασία της διακοπής και την κόπωση: «Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Δεν σας κρύβω πως επειδή έχουμε πολλά συνεχόμενα ματς και παρά τις πολλές νίκες, το γεγονός ότι έχουμε μία εβδομάδα ξεκούρασης είναι θετικό. Αν και κάναμε ροτέισον σήμερα, είχαμε παίκτες που αγωνίστηκαν 90 λεπτά και πρέπει να ξεκουραστούν. Επίσης οι τραυματίες θα μπορούν να γυρίσουν. Έτσι, παρότι είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία, δεν σας κρύβω πως η διακοπή είναι σημαντική».
 
Το ντέρμπι με Παναθηναϊκό και την εμπειρία του με Σπόρτινγκ από ντέρμπι στην Πορτογαλία: «Ναι, η αλήθεια είναι πως έχω συμμετάσχει ξανά σε ντέρμπι. Είμαι έτοιμος να το κάνω και πάλι. Είμαι έτοιμος για το ντέρμπι. Δεν θα αρχίσουμε από τώρα, διότι δεν θα έχουμε όλους τους παίκτες μαζί μας. Θα γίνει την άλλη εβδομάδα όπου όλοι θα είμαστε παρόντες. Τρεις ή τέσσερις ημέρες πριν από το ντέρμπι θα είμαστε όλοι μαζί και θα είμαστε πανέτοιμοι».
 
Τη νοοτροπία από Ελλάδα σε Ευρώπη και το… μυστικό της ομάδας: «Τίποτα δεν είναι εύκολο στην ζωή. Έτσι είναι και στο ποδόσφαιρο. Όλα οφείλονται στη δουλειά. Σήμερα αναγνωρίζουμε πως θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν καλύτερα από πλευράς εικόνας, αλλά δεν είναι εύκολο μετά από το αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Μυστικό δεν υπάρχει, εκτός από τη σκληρή δουλειά».
 
Είναι απόφαση δική μου. Σήμερα αποφασίασμε να παιξουν τέσσερις διαφιορετικοί παίκτες στην 11άδα, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής ήταν εξαιρετικοί, ιδιαίτερα ο Κασάμι, και δεν υπήρχε λόγος να αντικατασταθούν.
 
Ευχαριστώ τον προπονητή του Ηρακλή για τα καλά του λόγια. Είναι ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο από συναδέλφους. Ο Ηρακλής μας δημιούργησε πολλές δυσκολίες, γιατί είχε πολύ οργανωμένη άμυνα. Εχουμε δυο ημέρες για να ξεκουραστούμε (ρεπό) και στη συνέχεια θέλουμε να επιστρέψουμε δυνατοί.
 
Ο Ντα Κόστα, όταν ήρθε, έδειξε το επίπεδό του και το πόσο χρήσιμος είναι. Ομως τραυματίστηκε και άργησε να επανέλθει. Πράγματι κόντρα στον Πλατανιά έδειξε ότι δεν ήταν έτοιμος, όμως σιγά – σιγά επανέρχεται και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνεται στο μέλλον.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©