Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κασάμαρος! Η επιτομή του box to box

 

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr ένα καταπληκτικό μοντέρνο 8άρι!

 

• Η εμφάνιση του Κασάμι ήταν αυτό που λέμε άγγιξε το τέλειο!

• Θα μου πεις, «με τον Ηρακλή;». Ναι με τον Ηρακλή. Τρεις βαθμούς παίρνεις κι από τον Ηρακλή. Κι ίσα ίσα προς τιμήν του Κασάμι ήταν που «σκίστηκε» κι έπαιξε έτσι με τον Ηρακλή! Δηλαδή, η μαγκιά ποια είναι; Να ξεχωρίζεις παιχνίδια και να παίζεις καλά στα μεν και να πηγαίνεις στο σβηστό στα δε;

• Αποτελεί τιμή για τον Κασάμι που χθες ήταν Κασάμαρος! Η, μάλλον πιο σωστά ΚΑΙ χθες ήταν Κασάμαρος! Με απίστευτα χιλιόμετρα, νίκες στις προσωπικές μονομαχίες, καλές πάσες (20άρες και 40άρες) μπροστά, αλλά και πολύ επικίνδυνες δικές του προωθήσεις.

• Το παιχνίδι που έκανε χθες ο Κασάμι, και που κάνει και σε αρκετά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό, ήταν η επιτομή του Νο 8! Έτσι πρέπει να παίζει το μοντέρνο 8άρι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

• Όταν λέμε για χαφ box to box, εννοούμε ακριβώς αυτό που έκανε χθες ο Κασάμι. Με θαυμαστή προσφορά μπρος και πίσω, αλλά και με θαυμαστή ισορροπία στο παιχνίδι του.

• Καμιά φορά, όμως, στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να γίνουν και δυσάρεστα πράγματα, για να έρθουν μετά τα πολύ ευχάριστα! Γιατί όλο το καλοκαίρι ο Μάρκο Σίλβα στην προετοιμασία σχεδίαζε τον κεντρικό άξονα του Ολυμπιακού, έχοντας στο μυαλό του το δίδυμο Μιλιβόγεβιτς-Μπουχαλάκη και μπροστά τους τον Φορτούνη. Κι η αλήθεια είναι ότι κι οι τρεις πήγαιναν ο ένας καλύτερα από τον άλλο.

• Ειδικά ο Μπουχαλάκης ήταν η ευχάριστη έκπληξη, αφού από εκεί που πέρσι ήταν 5η επιλογή πίσω από Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη, Κασάμι, Εντινγκά, φέτος σε όλα τα φιλικά ήταν βασικός κι αναντικατάστατος! Με σπουδαίες εμφανίσεις, ασίστ, αλλά και μεγάλη βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι.

• Ξεκινάει το πρωτάθλημα κι ο Μπούχα παθαίνει θλάση από την πρεμιέρα κιόλας, 23 Αυγούστου! Κι από εκείνη την θλάση, σε συνδυασμό και με την άλλη συγκυρία, της τιμωρίας του Μιλιβόγεβιτς με δύο αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ, φτάσαμε στο σημείο να χειροκροτάμε τώρα με θέρμη τον Κασάμι, αυτό το λίγο περίεργο παιδί, που όμως σε μία καλοδουλεμένη ομάδα, με διακριτούς ρόλους και τον κάθε παίκτη να ξέρει που παίζει, αποδεικνύεται καταπληκτικό εργαλείο…

 

πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/kasamaros-i-epitomi-tou-box-to-box/3120841

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©