Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τεσσάρα οι Νέοι στον ΠΑΟ!

Οι Νέοι των «ερυθρολεύκων» πέτυχαν μια ακόμη «τεσσάρα» σε ντέρμπι και έδειξαν τον δρόμο στους μεγάλους εν όψει Λεωφόρου...

«Περίπατο» έκανε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν 4-0 τον «αιώνιο» αντίπαλο, στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης», των «πρασίνων», με κορυφαίο τον Τσιμίκα.

Ο τελευταίος έβγαλε έξυπνη σέντρα από αριστερά, στο 36’, «υποχρεώνοντας» τον Τζανουλίνο να σημειώσει αυτογκόλ. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (46’), ο MVP του ματς συνεργάστηκε με τον Λάτσι, ο οποίος έκανε το 2-0, με πλασέ. Ο Σάλιακας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, στο 66’, με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μανθάτης απ’ τον Μαυρομμάτη, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με πλασέ ο Λάτσι -δεύτερο προσωπικό του τέρμα- στο 81′, ξανά από ασίστ του Τσιμίκα!

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα πέτυχε έτσι άλλη μια νίκη με τέσσερα γκολ σε «ντέρμπι», αφού είχε κερδίσει επίσης 4-0 τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και 4-1 την ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Πλέον,λ το ενδιαφέρον στρέφεται στον αγώνα της Τρίτης (14:00) με την Μπάγερν, στο Μόναχο, για την 5η αγωνιστική του UEFA Youth League.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βασίλας, Τζανουλίνος, Ευαγγέλου, Οικονομόπουλος, Μαυρομμάτης, Στάικος, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ., Λάμπρου, Παπανικολάου, Νιούμαν.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Τσιμίκας, Νικολάου, Ρέτσος, Μεγαρίτης (80′ Λάμπρου), Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος (46΄ Κιρτζιαλίδης), Λάτσι, Χαντζάρας (70′ Τσιλίκης).
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©