Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάντα περήφανος, πάντα Ολυμπιακός!

Οκ, η ομάδα δεν στάθηκε καλά απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πλανήτη και έφαγε τέσσερα γκολ. Όμως, το σκορ αυτό στερεί από τους πικραμένους κάθε σκέψη καζούρας.

Μέσα στο Μόναχο εισέπραξε πέντε τεμάχια και η Άρσεναλ και δεν ξέρω εγώ πόσες ακόμα ομάδες. Είναι τέτοια τα κατορθώματα της ομάδας που αυτό το 4-0 μέσα στην «Αλιάνζ Αρένα» από την Μπάγερν δεν μπορεί να της στερήσει τίποτα! Έπαιζες με «αθάνατους» του ποδοσφαίρου και έχασες. Ο στόχος από πριν ήταν το ματς με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη. Είσαι ήδη στο Γιουρόπα και πας για δυόμιση αποτελέσματα με τους «πελάτες» σου για να συνεχίσεις στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τώρα για το ματς δεν μπορείς να γράψεις και πολλά πράγματα γιατί η Μπάγερν ήταν καταιγιστική και τελείωσε το ματς πολύ γρήγορα. Δυστυχώς έπιασαν υψηλό ρυθμό από το πρώτο λεπτό και ο Ολυμπιακός έκανε το χειρότερό του ξεκίνημα φέτος. Η ομάδα δεν μπορούσε να πιάσει ρυθμό και η αγωνιστική απραξία έβγαζε μάτια…! Το έγραφα πως είναι αρνητικό να μην έχεις ματς για 16 ημέρες, να σου λείπει δηλαδή ο αγωνιστικός ρυθμός και να έχεις αντίπαλο την ομάδα που φημίζεται για τον υψηλό ρυθμό που πιάνει. Κακή συγκυρία και αν το συνυπολογίσεις και αυτό, είσαι ικανοποιημένος που τους κράτησες στα τέσσερα τέρματα. Μπορούσες να βάλεις και γκολ αν είχες περισσότερη συγκέντρωση. Ειδικά όταν η Μπάγερν έμεινε με δέκα παίκτες, έδειξες πως έχεις τα ψυχικά αποθέματα και το πλάνο να τους προβληματίσεις. Πίεζες την Μπάγερν έξω από την περιοχή της και δημιούργησες προϋποθέσεις για να σκοράρεις. Όμως αυτοί δεν παίζονται στην κυκλοφορία της μπάλας και εσύ δεν είχες το μυαλό να κάνεις τη σωστή τελική προσπάθεια. Πραγματικά αυτό το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει ο Γκουαρντιόλα είναι το απόλυτο.

Περήφανοι και με το κεφάλι ψηλά θα πάμε σε ακόμα ένα ματς - γιορτή του ποδοσφαίρου, μέσα στο πυρακτωμένο Καραϊσκάκη να μεγαλώσουμε κι άλλο τον Ολυμπιακό! Μην έχετε αμφιβολία, με την Άρσεναλ θα πάμε για τη νίκη και θα πάρουμε στα ίσα την πρόκριση.

Κλείνω με την συγκλονιστική παρουσία, για ακόμα ένα εκτός έδρας ματς, των άρρωστων Ολυμπιακών που δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε ούτε λεπτό! Μάλιστα όταν έγινε το 1-0 μόλις στο 8΄, αμέσως πήρε φωτιά η ερυθρόλευκη εξέδρα λες και είχε σκοράρει ο Ολυμπιακός! Χρόνια τώρα έχουμε και αυτή την ικανοποίηση! Χάσει κερδίσει η ομάδα, ο κόσμος μας κάνει πάντα υπερήφανους!

Όσα φιλαράκια γουστάρουν κάνουν Like στη σελίδα μου για να τα λέμε και απο το fb

Akatanomastos7

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©