Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπουδαία νίκη επί της Πριμόριε Ριέκα

Τη νίκη κόντρα στην Πριμόριε Ριέκα πέτυχε ο Ολυμπιακός στο «Π. Καπαγέρωφ» το Σάββατο το βράδυ για την 3η αγωνιστική του Champions League, φτάνοντας ένα… βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στο Final 6 του θεσμού.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονταν τη νίκη επί της κροατικής ομάδας, ώστε να παραμείνουν σε… τροχιά πρόκρισης στο Final 6 του Champions League και το κατάφεραν επικρατώντας με 7-4 στον Πειραιά.

Οι αθλητές του Θοδωρή Βλάχου είχαν έρθει ισόπαλοι στις δύο πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης., κόντρα στην Έγκερ στην Ουγγαρία και στη Σπαντάου στο Βερολίνο και χρειάζονταν τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης στο πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι, ώστε να ελπίζουν στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν… φουριόζοι στην πισίνα του κολυμβητηρίου «Π. Καπαγέρωφ» και πήραν γρήγορα ασφαλές προβάδισμα (4-0), το οποίο παρά τις προσπάθειες των φιλοξενουμένων διατήρησαν μέχρι το τέλος. Έτσι, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στον θεσμό φέτος, παραμένοντας στον στόχο του, που δεν είναι άλλος, από μία θέση στο Final 6.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 1-2, 2-2, 0-0

Ολυμπιακός: Φουντούλης 1, Βλαχόπουλος 2, Ντόσκας 1, Μάγιαρακ 2, Γεννηδούνιας 1

Παναθηναϊκός: Ετσενίκε 2, Ράντου 1, Σέτκα 1

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©