Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ροτέισον με… μέτρο

Ροτέισον, αλλά με… μέτρο από τον Μάρκο Σίλβα ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Παναιγιάλειο. 
Ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών ξεκουράζει αρκετούς βασικούς, αλλά παράλληλα παίρνει κι αρκετούς μαζί του, προκειμένου οι πρωταθλητές Ελλάδας να κάνουν άνετα «σεφτέ», μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πλατανιά. 
 
Οι Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ομάρ, Ιντέγε, Μιλιβόγεβιτς, Σιόβας, Φορτούνης και Πάρντο (είναι και τραυματίας) έμειναν έξω και θα μείνουν Αθήνα. Οι Μπεν, Γούτας, Τζανδάρης επιβεβαιώθηκε εκ νέου πως στην παρούσα φάση δεν υπολογίζονται, καθώς «κόπηκαν» ακόμα και για ένα ματς με πολλές «ρεζέρβες». 
 
Συνολικά, πάντως, οι αλλαγές στην 11άδα αναμένεται να είναι λιγότερες απ’ ό,τι στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, αφού δεν υπάρχει το περιθώριο να πέσει θύμα έκπληξης για δεύτερη φορά, στον όμιλο.
 
Με τους Καμπιάσο και Κασάμι στην αποστολή, αυτή τη φορά δεν θα δούμε δίδυμο Ζντιέλαρ, Τζανδάρη στον άξονα. Δεν αποκλείεται, πάντως, να γίνει η έκπληξη και ο ένας εκ των δυο να βρεθεί στην 11άδα. Από τους υπόλοιπους θεωρητικά βασικούς, στην αποστολή βρίσκονται οι Ντα Κόστα, Τσόρι, Σεμπά και Ντουρμάζ, συν τους Φινμπόγκασον και Φουστέρ. Οι περισσότεροι εξ αυτών, αν όχι όλοι, θα είναι και στο αρχικό σχήμα.
 
Η αποστολή: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Καπίνο, Κασάμι, Κατσιμήτρος, Κολοβός, Σαλίνο, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©