Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ώρα για Ευρώπη στον Ολυμπιακό

Η γυναίκεια ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ξεχνά το ντέρμπι της Α1 με τον Παναθηναϊκό το περασμένο Σάββατο και επικεντρώνεται στην αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στη Βάσας για τους «32» του Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται στου Ρέντη τις Ουγγαρέζες στο πρώτο ματς της σειράς και θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς σε δύο εβδομάδες.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε πως: «Όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και σε καλή διάθεση μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και την Τρίτη μπορούμε να παίξουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι. Η Βάσας είναι περίπου στα επίπεδα της Λιναμάρ και δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι.

Εμείς πρέπει να παίξουμε λίγο καλύτερα από ότι το Σάββατο, αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και ελπίζουμε σε μια ακόμα νίκη. Έχουμε ένα δύσκολο μήνα που ξεκίνησε καλά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ολοκληρώσουμε με θετικό τρόπο το πρώτο μισό της σεζόν».

Η Κατερίνα Γιώτα υπογράμμισε πως: «Προερχόμαστε από τη νίκη με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας μήνας που έρχονται και άλλα δύσκολα παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι την τελική φάση. Στοχεύουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας για αυτόν το μήνα και ελπίζω ότι θα είμαστε όπως πρέπει».

 

πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/wra-gia-eurwpi-ston-olumpiako/3127047

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©