Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερυθρόλευκη MVP

Τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας της όγδοης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών κατέκτησε η Νατζέγια Μαλασάι μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού. 
Η ακραία των ερυθρόλευκων πέτυχε 16 πόντους με 15/32 επιθέσεις και ένα μπλοκ, ενώ είχε και 50% με 34% άριστες στην υποδοχή. 
 
Μάλιστα, πέτυχε τη σπουδαία εμφάνιση ενώ προερχόταν από τραυματισμό στους κοιλιακούς, όμως ούτε στιγμή δεν σκέφτηκε να μην παίξει στο σημαντικό ντέρμπι, όπως τόνισε η ίδια στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ. 
 
Αναλυτικά όσα είπε: 
 
Για τον τραυματισμό της και το ντέρμπι: «Είχα πρόβλημα με τους κοιλιακούς μου και μετά από 10-15 μέρες ξεκούραση ένιωθα έτοιμη, παρότι είχα κάνει μόνο δύο προπονήσεις πριν από το παιχνίδι. Μου είπαν τα κορίτσια ότι κάθε χρόνο τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι ντέρμπι, ότι είναι μεγαλύτερος αντίπαλός μας. Πριν είχαμε εύκολα παιχνίδια, ήταν το πρώτο δύσκολο παιχνίδι μας στο φετινό πρωτάθλημα. Το πρώτο σετ ήταν κλειστό και το χάσαμε 27-25. Στη συνέχεια του αγώνα, όμως, όταν βρήκαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάναμε τη δουλειά μας και πιστεύω πως μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα που πήραμε τη νίκη μέσα στην έδρα τους». 
 
Για την συνοχή του Ολυμπιακού: «Βελτιωνόμαστε με κάθε αγώνα που παίζουμε, μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις που κάνουμε μαζί. Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω πώς σκέφτεται η κάθε συμπαίκτριά μου και αυτό με βοηθάει μέσα στο παιχνίδι». 
 
Για το ελληνικό πρωτάθλημα συγκριτικά με το ρωσικό, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν: «Στη Ρωσία το επίπεδο είναι σίγουρα λίγο πιο υψηλό. Το ελληνικό πρωτάθλημα μοιάζει αρκετά με αυτό στη Λευκορωσία. Έχει ομάδες που είναι ανταγωνιστικές και πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές το επίπεδο είναι καλό». 
 
Για την ζωή της στην Ελλάδα: «Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Καταρχήν, έχει ζέστη! Στη χώρα μου τώρα έχει -5 βαθμούς. Εδώ, τις καλές ημέρες, μπορείς ακόμα και να πας στη θάλασσα. Δεν έχω επισκεφθεί ακόμα τα μέρη που θα ήθελα, όπως την Ακρόπολη, γιατί το πρόγραμμά μας είναι πολύ πιεσμένο. Όταν υπάρξει ελεύθερος χρόνος, οπωσδήποτε θα πάω». 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©