Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρέπει να ξεχαστεί, ΤΩΡΑ, η Άρσεναλ!

Εγώ πέρασα καλά σήμερα στο Καραϊσκάκη, με αυτή την ενδεκάδα και με αυτό το σκορ! Δεν είναι όλα τα ματς για γκολ και θέαμα, υπάρχουν και κάποια (σαν το σημερινό) που απλά θέλεις να νικήσεις και να ανασυνταχθείς.

Ο Σίλβα από αυτό το ματς ξεκίνησε την προετοιμασία για τα ματς του Φλεβάρη και πολύ σωστά έκανε. Όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό είναι αυτή η περίοδος μέχρι τα ματς του Γιουρόπα. Πρέπει να γίνει καλή δουλειά για να μην χαλαρώσουν οι παίκτες και να «φορμαριστούν» για εκείνα τα ματς, κερδίζοντας παράλληλα στο πρωτάθλημα.  Σήμερα όμως η εμφάνιση δεν ήταν κακή λόγω χαλάρωσης, ούτε λόγω των αλλαγών του Σίλβα στην αρχική ενδεκάδα.

Δεν έβαλε τίποτα τυχαίους να παίξουν, μην τρελαθούμε! Μπορεί να μην έχουν ξαναπαίξει αυτοί οι παίκτες μαζί και αυτό δημιούργησε  ένα πρόβλημα στις συνεργασίες, αλλά δεν ήταν εκεί το πρόβλημα της ομάδας. Ούτε πως ο Φορτούνης δεν είναι το ίδιο χρήσιμος σαν εξτρέμ. Εγώ είδα να μην έχουν διάθεση και να φαίνεται η απογοήτευση από τον αποκλεισμό. Έλειπαν τα τρεξίματα και αυτό είναι καθαρά θέμα διάθεσης για μια ομάδα που δεν έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Έβλεπες τους παίκτες του Παναιτωλικού να βρίσκονται όλοι μέσα στην περιοχή τους, να γίνεται προσπάθεια από τα άκρα και να μην υπάρχει δεύτερος παίκτης, πλην του Ιντέγε, μέσα στην περιοχή. Πάλι καλά να λέμε που ξαφνικά ο Κυριακίδης την είδε «Σερίφης» και άρχισε τις μαγκιές και τους θεατρινισμούς και έτσι ανέβηκε η αδρεναλίνη των δικών μας παικτών!

Για αυτό έγραψα και στη στήλη μου στον «ΓΑΥΡΟ», ανήμερα του ματς, πως ΤΩΡΑ μας χρειάζονται περισσότερο! Έπρεπε να είχε γεμίσει ασφυκτικά σήμερα το γήπεδο και να τους δίναμε το πιο ζεστό μας χειροκρότημα! Έτσι δείχνεις την στήριξη σου και την πίστη σου. Ήταν βέβαιο πως οι παίκτες θα ήταν αρνητικά επηρεασμένοι από την ήττα της Άρσεναλ. Εκεί δε που εξοργίζομαι είναι με όσους, ελάχιστους, σφύριζαν στην ομάδα σε δυο τρείς στιγμές του ματς.

Το ρώτησα και φωναχτά στο γήπεδο. Τι θέλουν αυτοί και σφυρίζουν ρε παιδιά; Πετάγετε ένα φιλαράκι και μου λέει, θέαμα θέλουν να δουν και πολλά γκολ. Οκ, και εγώ τα ίδια θέλω. Και τα βλέπω από τον φετινό Ολυμπιακό, που μου έχει χαρίσει και ανεπανάληπτες στιγμές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα, μετά από τόσο μεγάλη πίκρα αλλά και μετά από μια αξιοπρεπή πορεία με 9 βαθμούς στο ΤΣ.Λ, βρήκες ρε μπαγλαμά να σφυρίξεις την ομάδα σου; Για να μην πω για το απόλυτο στο πρωτάθλημα με τριάρες και τεσσάρες συχνά, πυκνά… Δεν τα καταλαβαίνω αυτά… Εκτός και αν το είχαν παίξει οβερ 2,5 και τους χάλαγε το ποντάρισμα…. Μόνο έτσι τους καταλαβαίνω αλλά και πάλι θα τους πω μπαγλαμάδες!

Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει…

Πρέπει να ξεχαστεί η ήττα-αποκλεισμός απο την Άρσεναλ, ΤΩΡΑ και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι σε αυτό!

Όσα φιλαράκια γουστάρουν κάνουν Like στη σελίδα μου για να τα λέμε και απο το fb

Akatanomastos7

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©