Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

11 παικταράδες που μένουν ελεύθεροι!

Είναι παικταράδες και από τον Ιανουάριο μπορούν να συμφωνήσουν με όποια ομάδα θέλουν. Δείτε μια 11άδα-φωτιά με ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι. 
Έτοιμη ομάδα και σε τιμή ευκαιρίας, αφού για τους παρακάτω παίκτες μπορεί να χρειαστεί μια περιουσία για τα συμβόλαιά τους, όμως το «ρεφάρισμα» θα έρθει από το ότι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. 
 
1.Βίκτορ Βαλντές (Γιουνάιτεντ) 
Για άλλους γκαφατζής, για άλλους «λίγος» και για άλλους αδικημένος. Ο 33χρονος το καλοκαίρι αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου μετά την θητεία του στην Μπαρτσελόνα, πέρασε και δεν ακούμπησε.
 
2. Μαρτίν Κάσερες (Γιουβέντους) 
Το όνομά του μπορεί να μην ενθουσιάζει, το βιογραφικό του όμως που έχει ονόματα όπως η Βιγιαρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Σεβίλλη και τελευταία η Γιουβέντους είναι αρκετό για να πειστείς πως ο 28χρονος αξίζει. 
 
3. Τζον Τέρι (Τσέλσι) 
Αν η Τσέλσι δεν ανανεώσει την συνεργασία με τον αρχηγό της ένα είναι σίγουρο. Το τηλέφωνό του δεν θα σταματήσει να χτυπά από τους υποψήφιους εργοδότες. 
 
4. Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς (Τσέλσι) 
Και μόνο ότι είναι από τους αγαπημένους του Ζοσέ Μουρίνιο είναι αρκετό. Μπορεί να μην είναι ένα απ’ τα μοντέρνα μπακ, όμως για τα 31 του χρόνια παραμένει λίρα εκατό. 
 
5. Τσάμπι Αλόνσο (Μπάγερν) 
Τα λόγια είναι περιττά. Αγοράζεις παικταρά, με μυαλό και προσωπικότητα. 
 
6. Ραούλ Μεϊρέλες (Φενέρμπαχτσε) 
Παίκτης περιπέτεια. Εκτός από τα δυνατά του μαρκαρίσματα και το εκκεντρικό του στυλ πρέπει να προβλέψεις και την διάθεσή του όταν θα ξυπνήσει. Αν ο επόμενος μετά την Φενέρ τον πετύχει σε καλή μέρα, τότε ο Πορτογάλος θα δώσει τα χέρια μαζί του. 
 
7.Τσόρι Κάστρο (Σοσιεδάδ) 
Εγγύηση για να τον βάλεις πάνω στην γραμμή και να τον βλέπεις να κάνει ασταμάτητα «πάνω-κάτω».
 
8.Τζοέλ Κάμπελ (Άρσεναλ) 
Γνωστός στους φίλους του Ολυμπιακού, από το πέρασμά του και αρκετά αγαπητός στους οπαδούς της Άρσεναλ, που τώρα αρχίζουν και τον μαθαίνουν. Η αλήθεια είναι πως ο Κοσταρικανός δύσκολα θα φύγει απ’ το Λονδίνο. 
 
9. Σοφιάν Φεγκουλί (Βαλένθια) 
Το μέλλον του στην Βαλένθια είναι αβέβαιο. Από τον Ιανουάριο ο 25χρονος Αλγερινός εξτρέμ θα έχει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί με όποιον θέλει και δεν αποκλείεται οι «νυχτερίδες» να το μετανιώσουν. 
 
10. Εζεκιέλ Λαβέτσι (Παρί) 
Τα «ψωμιά» του στην Παρί όπως φαίνεται είναι λίγα, αφού και ο ίδιος θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, που στην επόμενη ομάδα του θα βρει σίγουρα. 
 
11. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Παρί) 
Είναι απλά ο Ζλάταν! 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©