Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σίλβα: «Κάποιοι πήγαν καλά και κάποιοι όχι»

Ο Ολυμπιακός δεν απέδωσε τρομερό ποδόσφαιρο στον κακό αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης κόντρα στον Απόλλωνα, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα, δεδομένων των συνθηκών ήταν ικανοποιημένος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στην εικόνα του νεαρού Τσιμίκα, η οποία ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική για το μέλλον.

Τι κρατάει από το ματς: «Ενα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα θυμάμαι είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση, δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο, όμως θέλω να πω ότι σε αυτό το γήπεδο δεν γίνεται να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, όμως, σε αυτό το γήπεδο είναι αδύνατο. Από εκεί κα ιπέρα, το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη, ότι προκριθήκαμε στην επόμενη φάση ως πρώτοι που ήτλαν ο αρχικός μας στόχος. Εχουμε πετύχει τον στόχο μας. Αντιμετωπίσαμε το ματς με σοβαρότητα. Από κάποιους ποδοσφαιριστές πήραμε μία καλή απάντηση, από άλλους όχι. Αυτό είναι όμως μέρος του παιχνιδιού. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την εμφάνιση του Τσιμίκα: «Φυσικά είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήδη προπονείται με την πρώτη ομάδα γιατί το αξίζει. Μας έχει δείξει καλά πράγματα. Ξέραμε ότι μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα. Είναι η εναλλακτική του Μαζουακού. Βεβαίως μπορεί να βοηθήσει από εκεί και ο Σαλίνο. Είναι ένα παιδί που συνεχίζει να δουλεύει. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Είχαμε πολύ καιρό να δούμε ένα παιδί από τους νέους να σταθεί στην πρώτη ομάδα. Φυσικά είμαστε έτοιμοι να του δώσουμε τις ευκαιρίες του, βάσει των καλών απαντήσεων που δίνει όποτε χρησιμοποιείται. Φυσικά πρέπει να τονίσουμε ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει. Είναι ένας ταπεινός νέος, δουλεύει πολύ και όταν είσαι ταπεινός και σου αρέσει η δουλειά είναι λογικό ότι θα εξελιχθείς. Το ποδόσφαιρο που έπαιζε στους Νέους δεν είναι το ίδιο όπως το επαγγελματικό. Στην επιθετική του λειτουργία έχουμε δουλέψει πολύ, αλλά σίγουρα περιμένουμε από αυτόν περισσότερη δουλειά για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Πηγη;sportit.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©