Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επανεξέταση από ΕΕΑ για Μαρινάκη ζητά ο Ολυμπιακός

Την επανεξέταση της υπόθεσης του Βαγγέλη Μαρινάκη θα ζητήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ΕΕΑ. Ποιοι κέρδισαν πόντους και ποιοι όχι από το ματς με Απόλλωνα. Στην έξοδο ο Ερνάνι, σενάριο για Φινμπόγκασον.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καταθέσει αίτημα επανεξέτασης της υπόθεσης του Βαγγέλη Μαρινάκη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση της ΕΕΑ κρίθηκε πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του καθώς ασκεί διοίκηση, τη στιγμή που με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει του έχει απαγορευτεί προσωρινά (ως περιοριστικός όρος) η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως η διαδικασία εξέτασης της υπόθεσης δεν έγινε όπως θα έπρεπε και για το λόγο αυτό αναμένεται να ζητήσουν επανάληψη της διαδικασίας και δεν θα προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Στον Ολυμπιακό εκτιμούν πως μπορεί να λειτουργήσει υπέρ τους η επιστολή του μέλους της ΕΕΑ, Π. Περάκη, που κατήγγειλε ότι δεν επετράπη στον ίδιο από τον πρόεδρο της επιτροπής, κ. Παπαλάκη, να λάβει μέρος στην ψηφοφορία για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως αναφέρεται, αν ο ίδιος είχε λάβει μέρος στη διαδικασία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είχε απαλλαγεί και δεν θα τιμωρείτο με πρόστιμο 300.000 ευρώ και υποχρέωση παραίτησης από τη θέση του.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της ΕΕΑ, Κωνσταντίνος Παπαλάκης, που δεν επέτρεψε στον Παναγιώτη Περάκη να συμμετέχει στην διαδικασία, είχε ψηφίσει υπέρ της επιβολής ποινής στον Βαγγέλη Μαρινάκη και η ψήφος του είχε μετρήσει διπλή, καθώς υπήρχε ισοψηφία (3-3).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©