Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρύλος και στην Πυλαία!

Με επική ανατροπή ο Ολυμπιακός άλωσε το κλειστό της Πυλαίας επικρατώντας 3-1 σετ του ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της Volleyleague.


Μόνος πρώτος στην κορυφή θα κάνει Χριστούγεννα ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε 3-1 σετ του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας μετά από ένα φοβερό παιχνίδι.

Με κορυφαίο τον Έγκλεσκαλνς οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν φοβερή ανατροπή, νίκησαν και την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος των γηπεδούχων στις εξέδρες και κράτησαν τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ μακριά απ’ την κορυφή.

Ο δικέφαλος, από την άλλη, αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και ήταν σαρωτικός στο πρώτο σετ, όμως δεν κατάφερε να διαχειριστεί την αλλαγή στην απόδοσή του αντιπάλου και δεν κατάφερε να αντιδράσει ξανά.

Η διαφορά στο πρώτο σετ έφτασε μέχρι και το +10 (16-6) υπέρ του ΠΑΟΚ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το νωθρό ξεκίνημα των ερυθρόλευκων με κορυφαίους τους Σεπέδα και Χιμένες. Οι ερυθρόλευκοι άργησαν να μπουν στο ματς, όμως η είσοδος του Μενέλαου Κοκκινάκη του έδωσε ενέργεια στην επίθεση και μείωσε στο 21-20, όμως δεν κατάφεραν να σταματήσουν

Η εικόνα των δύο ομάδων αντιστράφηκε στο δεύτερο σετ, με τον Ολυμπιακό να μεταμορφώνεται σε υποδοχή, μπλοκ και σερβίς και τον ΠΑΟΚ να αδυνατεί να απαντήσει. Ο Ολυμπιακός δεν άργησε να εκτοξεύσει την υπέρ του διαφορά και κάνει σαρωτικά το 1-1 σετ.

Από κει και πέρα ξεκίνησε το ντέρμπι. Με τον Έγκλεσκαλνς και τον Όγκουρτσουκ να ξεχωρίζουν για τον Ολυμπιακό και τους Σεπέδα και Χιμένες για τον ΠΑΟΚ οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλη μάχη, με τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν στην καυτή Πυλαία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©