Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ματς ήταν σαν το χαμόγελο της Τζοκόντα

Είναι δύσκολο να αποτυπώσεις την πραγματική εικόνα του συγκεκριμένου αγώνα και το τελικό 1-0 το κάνει ακόμα δυσκολότερο.


Δεν μπορείς να πεις πως ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο ματς αλλά την ίδια στιγμή έκανε και αβίαστα λάθη. Οι παίκτες της Άντερλεχτ έβαλαν δύσκολα στους δικούς μας με την ασφυκτική πίεση στην μπάλα, ήθελαν να δυσκολέψουν κάθε πάσα και να κλέψουν μερικές, και καλύπτοντας υποδειγματικά τους χώρους μας δυσκόλεψαν πολύ την ανάπτυξη από την άμυνα. Όμως και έτσι η ομάδα έκανε φάσεις για γκολ και ήταν ξεκάθαρα η ανώτερη μέσα στο χορτάρι. Σε όλο το ματς είχα την εντύπωση πως είναι θέμα χρόνου να σκοράρουμε αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ, είτε από κακοτυχία είτε από λάθος ποδοσφαιριστή μας. Ο Σίλβα μπορείς να πεις πως έκανε λάθος με τον Ζντιέλαρ αλλά και πάλι δεν έλεγες πως αν έλειπε ο μικρός θα ήταν άλλος ο Θρύλος. Μπορεί ο Κασάμι να βοηθούσε να κάνουμε περισσότερες φάσεις αλλά επίσης θα μπορούσαμε να πάθουμε μεγαλύτερη ζημιά από τον Τζούριτσιτς. Οι παίκτες μας, μα όλοι, είχαν κακές στιγμές αλλά και καλές.

Πάντως κατάφεραν ακόμα και έτσι να μας δώσουν την αίσθηση πως με λίγο παραπάνω συγκέντρωση και αν κάποια πράγματα γίνουν λίγο διαφορετικά, θα είναι αυτοί που θα προκριθούν. Εγώ έτσι το είδα, σαν το χαμόγελο της Τζοκόντα. Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με κάποιες κριτικές που τα είδαν μαύρα εχθές. Εννοείτε πως είμαι απέναντι σε όσους άρχισαν να τα ρίχνουν σε Σίλβα και παίκτες. Δεν ήταν τόσο κακός ο Ολυμπιακός εχθές, για καλό τον λες αλλά με πολλά λάθη και με τον διαιτητή να παίζει έδρα. Εκτός και αν κάποιοι θέλουν να τα ρίξουμε και στον Ρομπέρτο… που έκανε το λάθος στο γκολ. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά μάγκες. Ομάδα ποδοσφαίρου έχουμε, δεν έχουμε ομάδα με υπερήρωες… Και θα χάσουν και θα είναι άτυχοι και θα βρεθούν ντεφορμέ και λάθη θα κάνουν και και… Το θέμα είναι να μην είναι αδιάφοροι, μπλαζέ και βλέπεις να παίζουν για τη πάρτη τους και όχι για την ομάδα. Είδε κανείς κάποιο από αυτά τα φαινόμενα; Μην τρελαίνεστε και βγάζετε τα προβλήματα σας στην ομάδα. Επίσης πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει και αυτό το παραμύθι με τον Τσόρι. Χάνει η ομάδα; Βάλε τον Τσόρι! Ισοπαλία η ομάδα; Βάλε τον Τσόρι! Κερδίζει η ομάδα; Ξανά βάλε τον Τσόρι! Οκ, συμφωνώ παιχταράς ο Τσόρι και μπορεί όταν είναι καλά να κάνει το παραπάνω για να σκοράρει η ομάδα. Βλέπετε εσείς να είναι 100% ο Τσόρι; Να είναι έστω στο 80%; Το παιδί ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και δεν μπορεί να είναι αυτός που πρέπει. Δεν γίνεται να έχει το ρυθμό που απαιτεί ο Σίλβα και ο κάθε Σίλβα σε τέτοιο επίπεδο. Ακόμα και ο κακός Φορτούνης, όπως ο χθεσινός, είναι πιο χρήσιμος από έναν Τσόρι εκτός ρυθμού. Και εχθές στο λίγο χρόνο που έπαιξε αυτό έδειξε. Θα παίξει, θα βρει τα πατήματα του και θα μπορέσει να είναι αυτός που θέλει και ο Σίλβα. Αλλά σας το λέω και πάλι ο Φορτούνης θα παίζει… Αυτός που έδειξε πως δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι ο Σεμπά. Είχα γράψει από το δεύτερο ματς που τον είδα να αγωνίζεται πως: Δεν ξέρω τι πουλί είναι αυτός ο Σεμπά; Παραδείσιο ή αποδημητικό; Τελικά μάλλον θα την κάνει για να βρει περισσότερη ζέστη…

Η ομάδα έκανε δυο σερί ήττες και για να γίνει αυτό σχεδόν κατέβηκε ο Θεός αυτοπροσώπως. Ηρεμία θέλει, λίγο προεδρική παρουσία και θα ξαναρολάρει η ομάδα και θα αρχίσετε πάλι να την αποθεώνεται. Ο επαναληπτικός είναι στα μέτρα μας και με λίγο καλύτερη εικόνα θα περάσουμε. Γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα και όχι φυσικά γιατί είναι καφενείο η Άντερλεχτ.


AKATANOMASTOS7
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©