Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι σκέψεις του Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα καταλήγει στο σχήμα του Ολυμπιακού εν όψει Άντερλεχτ, με πρώτη επιλογή την ίδια σύνθεση με το Βέλγιο (και Ομάρ αντί Σαλίνο). Υπάρχει όμως «παράθυρο» για εκπλήξεις.




Μπορεί ο Ολυμπιακός να ετοιμάζεται για τη… στέψη του στο τέλος της εβδομάδας, ωστόσο η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος μπορεί να περιμένει. Κι αυτό γιατί προέχει η μεγάλη ρεβάνς με την Άντερλεχτ την Πέμπτη στο «Καραϊσκάκη».

Ο Μάρκο Σίλβα καταλήγει στις επιλογές του, αν και υπάρχουν κάποια ερωτηματικά. Το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Ολυμπιακός να παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα με εκείνη των Βρυξελλών και μοναδική αλλαγή αυτή του Ομάρ (που τότε ήταν τιμωρημένος) αντί του Σαλίνο, εφόσον φυσικά ο Σιόβας είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Όμως υπάρχουν αρκετά «παράθυρα». Εφόσον ο Σιόβας δεν είναι σε θέση να προσφέρει (σήμερα θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του), τότε δεν είναι 100% βέβαιο πως ο Ντα Κόστα θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μποτία στο κέντρο άμυνας. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε δηλώσει πως υπολογίζει στον Μιλιβόγεβιτς ΚΑΙ ως στόπερ κι από τη στιγμή που ο Μαροκινός δεν «πείθει» απόλυτα, δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Σέρβος για τα μετόπισθεν και να χωρέσει στο κέντρο ο Καμπιάσο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πιθανότητα ο Σεμπά, που δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα, να μείνει εκτός. Σε αυτή την περίπτωση ο Φορτούνης θα μετακινηθεί στα άκρα και τη θέση του θα πάρει στα χαφ ένας εκ των Τσόρι ή Κασάμι. Τέλος, παρότι ο Πουλίδο είχε πολύ καλή παρουσία απέναντι στον Ατρόμητο, δύσκολα θα παίξει από την αρχή και το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί στην εξέλιξη του αγώνα εφόσον κριθεί αναγκαίο, ακόμη και στο ίδιο σχήμα με τον Ιντέγε.

Το βέβαιο είναι πως το «Καραϊσκάκη» θα είναι κατάμεστο. Έχουν απομείνει μόλις 1.000 εισιτήρια (τα λεγόμενα ακριβά, από 40 ευρώ και πάνω) τα οποία και αναμένεται να εξαντληθούν. Η Άντερλεχτ είναι πιθανό να επιστρέψει αρκετά από τα εισιτήρια που πήρε, αλλά είναι αμφίβολο αν η αστυνομία θα επιτρέψει τη διάθεσή τους ή θα κρατήσει κενές τις θέσεις για να υπάρχει ασφάλεια μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και τους 500 φίλους της βελγικής ομάδας.


Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©