Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρύλε, εσύ μπορείς!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον Ναό την Άντερλεχτ (22:05 OTES2)  στη ρεβάνς της φάσης των 32 του Europa League.


Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άξιζαν την ήττα με 1-0 στις Βρυξέλλες, καθώς έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες απέναντι για να σκοράρουν απέναντι στον Προτό. Ο τρόπος που ηττήθηκε ο Θρύλος στο Βέλγιο πείσμωσε τους παίκτες του Μάρκο Σίλβα, οι οποίοι το βράδυ της Πέμπτης θα τρώνε… σίδερα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι πανέτοιμοι για τον αγώνα με την Άντερλεχτ, κόντρα στην οποία θέλουν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου παιχνιδιού και να πάρουν εκείνοι την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο Μάρκο Σίλβα έχει «φτιάξει» τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ζουν και αναπνέουν για τον μεγάλο αγώνα με τους «μοβ».

Ο Θρύλος γνωρίζει τον τρόπο να κερδίσει την Άντερλεχτ, εξάλλου το είχε κάνει και με άνεση πριν από λίγα χρόνια, προκειμένου να σκορπίσει χαρά στους ΓΑΥΡΟΥΣ που θα κατακλύσουν τον Ναό και να πάρει την πρόκριση.

Υπενθυμίζουμε, η ερυθρόλευκη αποστολή απαρτίζεται από τους: Ρομπέρτο, Καπίνο, Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνη, Ερνάνι, Ιντέγε, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβα, Βούρο και Ζντιέλαρ.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©