Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκούπα-Κούτσα

Βρε τον Γκουστάβο τον Πογιέτ, πως τους εξηγήθηκε…! Τους έστειλε αδιάβαστους, που λέμε… Βέβαια τους είχε δείξει  τις προθέσεις του από εκείνες τις δηλώσεις που παραδεχόταν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και χαρακτήρισε ως δίκαιη την τεράστια διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα.

Δεύτερος προπονητής που τον αποχωρούν και αφήνει καρφιά για τον Μελλισανίδη. Και θα υπάρξει και συνέχεια, σίγουρα, γιατί η νοοτροπία του συγκεκριμένου παράγοντα απέχει έτη φωτός από αυτήν που έχουν οι περισσότεροι προπονητές που έχουν σύγχρονη αντίληψη για το ποδόσφαιρο. Με το Ντούσαν, μόνο, μπορεί να συνεννοηθεί μια χαρά και όσο αυτό το δίδυμο κάνει κουμάντο, κανένας προπονητής δεν θα στεριώνει και φεύγοντας θα τους εκθέτει. Μόνο προπονητές-μαριονέτες μπορούν να ταιριάξουν με αυτό το δίδυμο και όλοι μαζί να βαφτίζουν το κρέας για ψάρι, όσο αφορά το ρόστερ και τις μεταγραφές της ΑΕΚ. Περαστικά σας.

Κλείνω με προσφορά! Σκούπα – Κούτσα! Πάρτε και εσείς δώρο μια Σκούπα-Κούτσα σε ένα φίλο σας πανατιναϊκό, Πάσχα έρχεται, μην είσαστε γαϊδούρια! Τα παιδιά ήταν έτοιμα να πάνε στο Final 4, αφού περάσουν εύκολα την Λαμποράλ-ποια Λαμποράλ λέγανε- και να το σηκώσουν! Και υπήρχαν τύποι που τους διάβαζες και μπερδευόσουν αν έγραφε για τον εξάφαπο ή τους GoldenStateWarriors. Για γράψτε τώρα για τα έξι χρονάκια που έχετε να δείτε Final 4 και αποθεώστε τον Μπουρούση και την μέχρι χθες ανύπαρκτη Λαμποράλ Κούτσα. Άντε και τώρα που συνηθίσατε την σκούπα, ποιος ξέρει μπορεί να σας κεράσουμε και εμείς καμιά… σκούπα, στους Τελικούς. Περαστικά σας.

Akatanomastos δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ 21/4/2016
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©