Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΣΠΟΡ FM είστε εσείς

Έχουν περάσει αλήθεια είναι πολλά χρόνια από εκείνο τον Ιούνη του 1996, ωστόσο οι αναμνήσεις μένουν ανεξίτηλες. Τότε που ξεκίναγε ο ΣΠΟΡ FM περισσότερο για να σας κάνει να περάσετε καλά, για να σας βοηθήσει να χαμογελάσετε λίγο παραπάνω, για να ξεχαστείτε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

Αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος. Στόχος που δεν μπορούσαμε να τον πετύχουμε αν δεν μας αγκαλιάζατε από την πρώτη στιγμή. Δικαιωματικά, λοιπόν, το πρώτο χειροκρότημα ανήκει στον κόσμο.
Ακολουθούν όλοι αυτοί που έδωσαν τα πάντα για να βγει στον αέρα ο ΣΠΟΡ FM και να κάνει πραγματικότητα όσα είχαμε βάλει κάτω με τον Γιώργο Χελάκη και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και συμπαθάτε με αν ξεχνάω κάποιον. Η Εύη Κυριαζοπούλου, ο Γιώργος Δήμας, ο Δημήτρης Κοντός (του βουνού), ο Παντελής Καλαϊτζίδης, ο Γιάννης Διακογιάννης, ο Στέφανος Παλουότολο, ο Αντώνης Μπόκτωρ, ο Μίμης Στυλιανουδάκης, ο Σωτήρης Κωσταβάρας, ο Μπίλις ο Γερασίμου, ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος, η Αφροδίτη Ζαρμπολιά, η Ελένη Τάγκα, ο Δημοσθένης Καρμοίρης, ο Φίλιππος Συρίγος, η Ελισσάβετ Κυρίτση, ο Άγγελος Μενδρινός, ο Γιώργος Τσάμπρας. Και τα αμέτρητα παιδιά που μπήκαν σταδιακά στο ραδιοφωνάκι και το βοήθησαν να γίνει αυτό που κάποτε έκλεινε με μια ατάκα ενός παραγωγού του τη Θησέως για πλάκα.
Φυσικά και μέσα στην πορεία αυτών των 20 χρόνων ο ΣΠΟΡ FM είχε τεράστιες δημοσιογραφικές επιτυχίες. Συνεντεύξεις των σπουδαιότερων αθλητών, αποκαλύψεις, αιχμηρές απόψεις και τους καλύτερους δημοσιογράφους σε όλα τα σπορ. Αν για κάτι πρέπει σήμερα όμως να νιώθει περήφανος είναι που σας ανάγκασε με το ύφος των εκπομπών του να το δείτε σαν κάτι δικό σας. Τόσο οικείο και απαραίτητο για την καθημερινότητά σας.
Εκεί γυρίζουμε ξανά. Στη δική σας συμβολή στο μεγαλείο του τρελού – όπως το έλεγαν πολλοί – εγχειρήματος του 1996. Και για να μη νομίζετε ότι τα λέω στον αέρα φέρτε στο νου σας πόσοι ήρθαν στον ΣΠΟΡ FM άγνωστοι μεταξύ αγνώστων κι έγιναν οι πρώτες φίρμες. Δεν είναι ένας και δύο, είναι δεκάδες τα παραδείγματα. Που αποδεικνύουν περίτρανα ότι η δική σας αγάπη ήταν το καύσιμο που οδήγησε τον ΣΠΟΡ FM σε όλη αυτή τη διαδρομή…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©