Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για την πρόκριση και την... ηρεμία!

Με... συνταγή Μάρκο Σίλβα, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απόψε στην Πορτογαλία απέναντι στην Αρούκα



Ενα αποτέλεσμα που θα τού δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, εν όψει του επαναληπτικού αγώνα που θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη (25/8), αναζητά απόψε (22:00) ο Ολυμπιακός στο «Μουνισιπάλ» κόντρα στην Αρούκα, για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο αποκλεισμός από το Champions League προκάλεσε «τριγμούς» και εξελίξεις στις τάξεις των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι εδώ και μια εβδομάδα έχουν νέο προπονητή. Ο Πάουλο Μπέντο, όπως όλα δείχνουν, θα αφήσει πίσω τα καταστροφικά «πειράματα» του Βίκτορ Σάντσεθ και θα βαδίσει στα... χνάρια του Μάρκο Σίλβα, επαναφέροντας το σύστημα 4-2-3-1. Υπενθυμίζεται ότι δεν υπολογίζονται οι Σιόβας, Ομάρ, Μανιάτης, Μάρτινς και Μπουχαλάκης.

Από την άλλη πλευρά, οι Πορτογάλοι αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε αυτή τη φάση μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το ραντεβού είναι ιστορικής σημασίας και η πρόκληση τεράστια. Στις χθεσινές δηλώσεις του, ο προπονητής Λίτο Βιντιγκάλ ξεκίνησε τα... mind games, τονίζοντας ότι στις τάξεις της ομάδας του πιστεύουν ελάχιστα στην πρόκριση. Εξάλλου, το τελευταίο 10ήμερο η τοπική κοινωνία υπέφερε λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή (όπως και σε άλλες) και το ποδόσφαιρο αποτελεί μια ευκαιρία για να... ξεχαστούν, στο μέτρο του δυνατού, βέβαια.

Οσον αφορά στα αγωνιστικά πλάνα του 47χρονου τεχνικού, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία θα προβεί σε μια αλλαγή, συγκριτικά με την 11άδα που παρατάχθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Μποαβίστα (ήττα 2-0), για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, ο Νούνο Βαλέντε αναμένεται να πάρει τη θέση του Κριβελάρο, στη μεσαία γραμμή.

Οι πιθανές 11άδες:

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Καπίνο – Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια – Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο – Πάρντο, Φορτούνης, Σεμπά – Ιντέγε.

Αρούκα (4-3-3): Ράφαελ – Ζεζέ, Μπάστο, Τζουμπάλ, Αντερσον Λουίς – Νούνο Κοέλιο, Αντρέ Σάντος, Νούνο Βαλέντε – Ματέους, Ζεκίνια, Γκονζάλες.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©